tiistai 10. toukokuuta 2011

KASHMIR ARTSin LANKAPÄIVÄ perjantaina 13.5.



Perjantaina Kashmir Artsin Anna Ishtiaq pakkaa autonsa täyteen kesäisiä lankoja ja käsityötarvikkeita ja hurauttaa Anjalinille Saloon.


 


Tarjolla on mm. 100% käsinkehrättyä ja-värjättyä kierrätyssilkkilankaa Intiasta sekä ekopuuvillaa, -silkkiä ja niiden sekoitteita. Ekolankojen valmistusmaa on Tsekki. Tässä pieniä maistiaisia:


 


100% silkkiä...



Puuvillaa ja silkkiä...



Puuvillaa...




Puuvillaa ja villaa...


 


Minullekin uutta tulee olemaan Banda bambulanka ja ohut värillinen pellava!


 


Kashmir Artsin valikoimissa on myös kaikkea kivaa käsitöihin liittyvää tarviketta: Nappeja, neuloja, rosepitsilaitteita, puisia puikkoja koukkuja ym ym. Itse olen innoissani puisista kassinsangoista, joita on paljon kyselty!


 


Jo edellisillä lankapäivillä marraskuussa sovittiin uusinnasta ja päivän teemasta…


 


LANKAPÄIVÄN teemana on ajankohtainen ja muodikas



VIRKKAUS


 


Teemapäivä sopii kaikille. Aloittelijalle neuvotaan ihan kädestä pitäen silmukat, kavennukset, lisäykset, saumojen yhdistämiset, erilaiset reunukset ym. Kokeneempien kanssa Anna voi pähkäillä  ja ratkoa visaisempiakin juttuja.


 


Pitihän minunkin alkaa pikkuhiljaa lunastaa syksyn lupauksiani ja sunnuntai-iltana tartuin koukkuun. Luulin tuosta vain koukuttelevani mallikappaleen vaan… Virkattuani (ja purettuani) ankarasti kaks vuorokautta ollaan jo tässä:


 


Anna on varmaan saanut harmaita hiuksia parin viime päivän aikana jouduttuaan sähköpostiopastamaan tätä aloittelijaa, joten hän on saanut harjoitusta perjantaille. Tämän hassumpia kysymyksiä tuskin kukaan keksiiSilmänisku Minäpä lupaan, että tämä on esittelykunnossa (ilman sankoja) perjantaiaamuna! Nyt kun olen päässyt jyvälle niin virkkaminen tuntuu tosi kivalta ja nopealta!


 


Päivän päätteeksi ARVOTAAN kaikkien kävijöiden kesken Kashmir Artsin tuotepaketti, jonka sisältö liittyy päivän virkkausteemaan. Annan sanoin ”lankaa + sälää”. Ja tarjouksiakin on luvassa!


 


Tervetuloa!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!