maanantai 2. toukokuuta 2011

Vapputunnelmat


Vielä yksi mökkipostaus. Koittakaa kestää - kalenterin mukaan saattaa mennä hyvinkin kuukausi ennen seuraavaa!


Vappuna tuuli kylmästi pohjoisen puoleleta. Taivas ryöpsytti niskaan vuorotellen vettä, räntää, rakeita ja ukkosta.Sisällä ei viitsinyt olla ja ulkona oli inhottavaa. Siispä Tassu päätyi mököttämään terassin tuolille:Ilmekin kertoo että "Nyt kyllä viiksettää ankarasti!"


Selkenihän se ilma illaksi. Ja kylmeni. Eipä grillattu ulkona.Vappuaatto vietettiin sisällä mökissä. Telkkarista tuli sata kertaa nähty Bondi ilman ääntä ja taustamusiikki Karvisen läppäriltä. Mieliala ei ollut yhtään korkeammalla kuin Tassulla... Viimeinkin oli aika tarttua puikkoihin.


Sukkakurssilla kantapään kohdalle kesken jääneet sukat pääsivät viimein jatkoon. Kiitos kurssikaveri Ritvalle kaaviosta! Ilman sitä nää olis vieläkin kesken...Vappuaamuna heräsin lämmittämään yön aikana 16 asteiseksi jäähtynyttä mökkiä. Toinenkin sukka valmistui siinä hellaa lämmittäessä:Lanka: Mohair SukkaPuffa (75% merinoa, 20% bambua, 5% mohairia) 100g=420m.


Puikot: 2,5 mm Knit Pro 15 cm sukkikset


Menekki: 60g. Nyt kyllä harmittaa etten tehnyt tavanomaista susumaisen kunnollista vartta...Omasta mielestäni puurtaminen kannatti sittenkin, vaikka välillä meinasin jo ufouttaa koko projektin! Keskittymistä vaati, mutta lopussa kiitos seisoo!


Lomaa voi varmaan kutsua lomaksi jos sen aikana unohtaa työasiat kokonaan! Eilen palattiin kaupunkiin ja löytyihän täältäkin mukavia juttuja. Kuten posliinipytty, kaukolämpö ja hanasta tuleva lämmin vesi. Tassu nukkui koko illan (ja tämänkin illan). Onneksi kuhaa on vielä jäljellä... Katsottiin ekaa kertaa viikkoon kunnolla peiliin ja tuntui ihan siltä, kuin olis ruskettuttu! Niinhän "etelänlomalla" kuuluukin. Vai onkohan se sittenkin vaan likaa? 


Joka tapauksessa oli tosi kivaa taas palata Lankakauppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!