torstai 5. toukokuuta 2011

Kaikkee uutta!


Luulin valmistautuneeni toukokuun alkuun hyvissä ajoin mutta lomaltapaluu ei ollut mikään pehmeä lasku meikäläiselle! Eilen ilmestyi uusi Moda ja tänään vielä Suuri Kässylehti ja Kauneimmat Kässyt. Vielä kun eilen pari uutta lankaa rantautui Lankakauppaan ja sain ensikosketuksen ensi talven lankauutuuksiin niin johan on pikkukauppiaan pää ihan sekaisin! En tiedä mistä aloittaisin, joten pyörin ympyrää enkä tee yhtään mitään…


  


Modan lukijoille tarjouslankana on Simply Recycled. Kierrätyspuuvillaa ja akryyliä. Värit ovat puuterisia ja luonnonläheisiä. Nelosen puikoilla ja 22 s/10cm. Tarkemmat tiedot tarjouksesta saat klikkaamalla tuota oikean yläkulman linkkiä.


  


Sain mökille mukaani puoli kiloa lankaa ja alkuperäisen ohjeen. Piti loman aikana tikuttaa mallineule ikkunaan vaan…sainpa neulottua peräti 28 kerrosta ja sitten tuli stoppi, tenkka poo ja luovutus. Kerrankin on pakko sanoa, että lehdessä oleva käännös on parempi ja selkeämpi kuin alkuperäinen! Sen verran tuntumaa sain, että voin kertoa langan olevan mukavaa neulottavaa ja tuntuu riittoisalta. Oma käsialani on sen verran löysää, että 3½:n puikko oli sopiva. Muistakaa mallitilkkuSilmänisku


  


Nää mallit oli lehdessä ja se soveltuu tosi moneen muuhunkin ohjeeseen. Näitä 22s/10cm DK-lankoja ja ohjeita on maailma pullollaan. Taidan tavoistani poiketen purkaa tuon alun ja tehdä sittenkin tuon hartiajutskan. Nyt pitsityttää.


 


Puodissa on muutama muukin mukava tarjouslanka ja (kuten aina) ”ongelmajäteastioista” voi tehdä hyviä löytöjä. Tässä vielä pari tarjouserää (eli näitä on puodissa vaan erä eikä tuu lisää):


 Gjestal Føn.70% bambua, 30% puuvillaa, 50g=75m, 18s=10cm. Jos ei muuta keksi niin vaikka tiskirätteihinSilmänisku 3 euroa/kerä (norm. 4,45)


 


 


Cotton 8. 100% puuvillaa, 50g=150m. 26s=10cm. Kivasti värejä ja kiva hintakin: vain 1,95 eur/kerä. Vaikka amigurumeihin voisi sopia.


 


Nyt mä menen selaamaan ne tänään ilmestyneet lehdet ja menemään vielä enemmän sekaisin!


 


Jospa jo parin päivän kuluttua saisin jotain puikoillekin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!