keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Nappikauluri ja Neulefriikin kämmekkäätViime viikolla Salossa oli markkinat ja perinteiseen tapaan koululaisilla oli taksvärkkipäiviä. Taksvärkki"orja" Jamppa keri langan joten pääsin heti sunnuntaiaamuna uuden projektin kimppuun. Hyvä olikin, sillä herätessä tuntui ihan flunssalta. Päätin lähteä heti saaresta kotiin potemaan, mutta kahvin tippumista odotellessa opettelin luomaan silmukoita virkkaamalla erillisellä apulangalla, joka puretaan myöhemmin pois. Uutta opetellessa ajatukset meni työhön ja kurja olo unohtui kokonaan. Mökillä oltiin ja saatiin laituri talvikuntoon ENKÄ käynyt sienimetsässä. Ehkäpä siitä syystä nyt on jotain valmista neulottua.Kauluri oli mukavaa autokyytineulottavaa ja valmistui nopeasti. Vähän jännitti onnistuuko tuon virkkausreunan purkaminen ihan oikeasti mutta hienostihan se sujui! Virkkausaloituksen ohje löytyy Ullasta.


 


Lanka: teetee Cacao lenkkialpakka, 100g=500m, puikot Knit Pro Symphonie Wood pyöröt nro 6, menekki 60g. Napit luonnollisesti taas naapuripuodista2 (naapuri1 on askartelupuoti Mulperi)  eli Salon Napista. Aika kiva tuli:


 


Lanka on mielettömän riittoisaa, lämmintä ja kevyttä. Kun tätä käyttää näin huppuna niin frisyyri ei varmasti mene lyttyyn.


 


Kaulurihan tulkitaan huiviksi eiks nii? Tässä siis Hullun Huivivuoden nro 29.


Neulefriikki Piiku suunnitteli kivat kämmekkäät ja minä sain toimia testineulojana. Eilisiltana oli pikkuisen epävarma fiilis kun päättelin ensimmäisen. Aika hassun muotoinen:


 


Aamulla neuloin saumat ja kämmekkäät istuu käteen kuin nenä päähän! Napit taasen tutusta paikasta puodin naapurinnaapurista.. Nappiostoksilla oli sydämellinen olo


 


Lanka: teetee Pallas, puikot nro 3, menekki 40g.


 


Kuvia eestä ja takaa, koska blogikuvaajaa tuurasi yllättäen Santra, joka oli duunimatkalla Salossa. Kiitti avusta ja terveiset lähilankakauppaan.


 Huomenna torstaina vietämme teetee Neulepäivää aamusta iltaan teeteemyymälöissä ympäri maan. Päivän aikana saat teeteelangoista miinus 20% eli käytännössä joka viides kerä on ihan ilmainen! Jos ostat vaan yhden kerän Cacaota niin siinäkin saat 100 metriä ihka ilmaista lankaa!


Eikä siinä vielä kaikki: Huomenna (jos flunssa ei kaada rouvaa petiin) voit tavata kämmekkään suunnittelijan Piikun Anjalinilla ihan livenä klo 10-17!


Eikä tämäkään vielä riitä… Ostaessasi langat saat kyytipojaksi ohjeen kämmekkäisiin, kauluriin, edellisen postauksen paljettisettiin tai…


Nähdään huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!