perjantai 11. tammikuuta 2013

Sytomyssyjä Ystävänpäiväksi TyksiinMatleena heitti taas HAASTEN(Klik) ystävänpäiväksi. Eihän me täällä Varsinaisessa Suomessa olevat voida olla vastaamatta siihen…eihän? Piiku polkaisi keräyksen vauhtia eilen.

TYKS Ystävänpäivän sytomyssykeräyskestä saat lisätietoa Neulefriikki Piikun blogista. Sieltä löydät myös tarkempaa tietoa keräyspisteistä, facebookryhmästä  sekä tiedot ohjelinkeistä. 

Tyksiinhän on koko ajan ollut keräys menossa ja on aina ollut ilahduttavaa kun joku on tuonut  myssyjä puotiini ja taas mukavaa kun joku ikävään hoitoon mennessään on jaksanut poiketa hakemaan myssyt mennessään.

Jospa seuraavan kuukauden aikana pistettäis puikot ja koukut vauhtiin ja kerättäis ystävänpäiväksi vähän isompi lähetys?!

Eipäs unohdeta miehiä – hekin tarvitsevat myssyjä. Tänään Jossu heitti idean et voitaisko vähän irrotella ja valita värit vaikkapa jonkun urheiluseuran kannattajien mieleiseksi… Mitäs luulette Tepsifanin pitävän mustavalkoraitaisesta myssystä tai sukista? Tai Kärppäfanin mustakeltaisista? Lopetan ehdottelut tähän ku en noista seuroista oikein tiedä…menee vielä viimeinenkin vähä maineenripe, joka vielä on jäljellä… 

Itse tikutan pari pikkuista juttua vielä valmiiksi ja sit seuraava kässy onkin kampanjaan. Vielä en tiedä onko tikutus päähine vai jalatin – sukkiakin tarvitaan!

10 kommenttia:

 1. mainio idea että keltaisia- musta pipoja tänne Oys:iin, kiitos

  VastaaPoista
 2. neuloo mopsien kanssa11. tammikuuta 2013 klo 21.57

  Hyvä idea! Ja kun laittaa useampia värejä, niin aina jonkun seuran omat niistä löytyy.
  Sain juuri baktukseni valmiiksi, osallistun kampanjaan edes yhdellä myssyllä.

  VastaaPoista
 3. Sukkiakin voi siis tuoda keräykseen?

  VastaaPoista
 4. Sukkia saa tuoda ilman muuta!

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa eilen katsoin Bloggerin tilastoja ja arvaas mitä? Täältä sun blogista on TOSI paljon liikennettä mulle päin. Kiitos ku oot laittanut mut tohon luetteloosi<3
  Mä oon kyll Blogilistallaki mutt ilmeisesti sitä ei ihmiset niin enää käytä ku ennenmuinoin. Itsekin usein klikkailen noista blogipalkeista eteenpäin, täältä ja muiltaki tietysti. Niistä jotenki yks kaks hogaa jonkun kivan mestan.

  VastaaPoista
 6. Oikein paljon myssyjä sinne TYKSiinkin! Ja kakkiin muihinkin sairaaloihin (en minä halua olla puolueellinen tässä asiassa). Kaikki uudet ideat ovat rikkaus myssyissäkin, joten ei muuta kuin kaikkien urheiluseurojen värejä vaan mukaan. Ja kaikenkokoisia.

  Saman olen muuten minäkin todennut kuin Kristiina jo ajat sitten, että sinun blogisi kautta tulee suuri määrä vierailijoita Lankapirttiin. Siispä kiitos sinulle mainostuksesta! :)

  VastaaPoista
 7. Höh, taas ois pitänyt tarkistaa ennen napin painallusta, mitä kirjoittaa. Siis minä olen jo ajat sitten huomannut, että... ;)

  VastaaPoista
 8. Hienoa että taas tempaistaan! Mukaan pyrin koukuttelemaan minäkin. :-)

  VastaaPoista
 9. Hei!
  Sukkia voisi tuoda siis myös?
  Kutoja kun ei ole kuulema myssynkutojia, vaan on kovasti mieltynyt tikuttelemaan sukkia. =o)

  VastaaPoista
 10. No vihdoin löysin paikan, minne noita myssyjä/sukkia voisi toimittaa! Ja siis jopa TYKSiin suoraankin...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!