maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulutervehdys TassultaKu me eilen lueskeltiin noit edellisen postauksen kommentteja ni tultiin siihen tulokseen, et kyl mä vaan olen se tän blogin vetonaula.  Nii et kiitti teille kamut.
Äiskä Susu on joulukalenterin väärinkäyttäjä. Me avattiin ekaks luukku 24 ja ollaan siit sit menty takaperin. Sillai me ollaan koko ajan tiedetty kuinka monta yötä Jouluun on. Nyt me tiedetään et enää yks yö pitää nukkua. Tai en mä teidä maltanko ees nukkua! Mut ollan me vähän ihmetelty miksei joulukalenterien tekijät oo tämmöst ennen huomannu! Voishan ne adventtikynttilät ja siniristiliput ja lucianeidot ja seimen silti laittaa oikeisiin luukkuihin vaiks päivämäärä olis eri. Saaks täst nerokkast keksinnöst jonku palkinnon? Niinku katkarapuja tai jotain?
No porukaoiden piti sit eilen ottaa must joku kiva joulukuva. Ensiks mua jahdattiin pitkin kämppää. Viimein luovutin ja mulle puettiin mukamas hieno rusetti kaulaan. Mä olen kyl sitä mieltä, et rusetit on tyttöjen juttuja ja mä olen naturellina ihan tarpeeks komee.
Suostuin kantamaan sen rusetin mut en kyl alkanu poseeraamaan sen kans ku oli muutakin tekemistä:
Mut kyl ne yritti lahjontaa ja vaiks mitä:
Lopulta ne luovutti ja päätti et tää saa kelvata:
Hyvää Joulua kaikille meidän blogiystäville! Ihmisille ja eläimille!

Äiskä kans kiittää kaikista muistamisista ja korteista ja kaikesta. Se on tänä vuonna ollu tosi lahjaton ja vähän murheellinenki ku se kalenteri näytti koko ajan vaan väheneviä päiviä ja aina tuli jotain muita kiireitä. Sit lopuks se ratkas jutun. Ei se vuohta menny netistä ostamaan, mut ku SPR lähetti tekstarin ni heitti heti kengät jalkaan ja takin niskaan ja meni luovuttamaan pussillisen verta. Toivottavasti siitä on iloa jollekin.
Sit me keksittiin yks lahjajuttu teil blogiystävil. Ku tota Salkkarien ohjet on aika moni kyselly. Aika vaikee juttu ku meil on toi lankakauppa ja sen ohjeen saa jos ostaa lankaa. Katos ku jos ei kauppa käy ni meikäläinen ei saa possunsuikaleit. Mut näin Jouluna me ollaan aika hövelil pääl ja ajateltiin et annetaan se ohje lahjaks niil, jotka  haluu. Sil taval, et jos otat yhteyt viel tän vuoden puolel tuolt The Lankakaupan sivun kautta tai naamakirjas ni me laitetaan se sul paluupostis takasin. Sit me tulkitaan et te ootte niinku koeneulojii. Äiskä on tosi tarkka muiden ohjeiden kans mut itte se on aika surkee ohjeiden kirjoittaja… Sil saa antaa palautet jos sanoo kiltisti.

Nyt me rauhoitutaan Joulun viettoon. Porukat on käyny haudoilla ja kynttilöit palaa ympäri kämppää. Sauna on lämpeemäs .Mun saunavuoro on sit niiden jälkeen. Sit myöhemmin mun turkki viel furminoidaan. Huomenna menevät kuuntelemaan Joulurauhan julistusta Suomen Turust ja sit ne hakee mut ja me lähdetään. Mul on sellainen olo et jotain kivaa on tulossa. Lahjoja ainaki ku olen ollu tosi kiltti. Ainakin omasta mielestäni…

Kynttilät on kivoi, mut muistakaa et niiden pitää olla kissaturvallisia:

Hyvää Joulua!

t. Tassu (ja Susu ja Karvis kans)

12 kommenttia:

 1. Hyvää joulua koko "perheelle".Blogiasi on mukava lukea, osaat kirjoittaa mielenkiintoisesti.Tiutti

  VastaaPoista
 2. guru, mirkku ja meeri23. joulukuuta 2013 klo 20.01

  Jee, Tassu! Me otetaan susta nyt mallia, että oltais yhtä koreita ja paikallaan joulukuvissa ensi jouluna. Tai koska vaan. Olet ansainnut katkarapusi ja muut herkut, nauti niistä meidänkin puolesta, koska me ei saada mitään, vaikka ollaan mitä kilteimmät mopsit.
  Fifi lähettää jouluterveiset, ei ehtinyt käymään The Lankakaupassa tänään eikä sillä ole nyt joulukässyä. Sen pitää vaan rapsuttaa meitä, että äippä sais tehdä rauhassa.
  Joulua teidän kotiin, ollaan varovaisia! Wufwufwuf!

  VastaaPoista
 3. Lahjarikasta Joulua Tassulle ja Susulle myös.

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää joulua perhe ja Tassu-kissa:) Näistä jutuista nautitaan:)

  VastaaPoista
 5. No toivottavasti saat lahjoja:-) Hyvät kuvat kuitenkin rusetilla! Susulle myös jouluterveiset

  VastaaPoista
 6. Tassu on varmaan ollut kilttinä koko vuoden ja saa paljon lahjoja ♥ Meilläkin on Eetulle iso herkkuluu ja jokaiselle kissalle oma herkkukastikepussi (vaikkei Armas olekkaan ollut niin kilttinä). Hyvää Joulumieltä sinne koko porukalle ♥

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
 8. Tassu, oot kyll ihan oikeess ett ei tommoset punaset rusetit sulle sovi, oot just komee ilmankin. Ja tietyst oot blogin vetonaula vaikk kyll Susun juttujaki on kiva lukea ja pysyä ajantasalla lanka-asioissa.
  Mukavaa ja herrkulllista joulua Tassulle, ihmisille rauhallista yhdessäoloa ja semmosta kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
 9. Mukavan Rauhallisia Joulunpyhiä koko katraalle!

  VastaaPoista
 10. Meill oltiin kauhian kilttejä oltu koko vuosi ku lahjoja sillai tulla tupsahteli! Taisin saada mäkin ihan sun näkösen kissajutun, kiitosta vaan kun olit mallina! Bigi lähettelee terkkuja - sekin sai vaiks mitä - nii ja Cara kanssa. Mukavia pyhien jatkoja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!