torstai 5. joulukuuta 2013

Pikkujoulutonttuja ja lumihiutaleita

Mitenkä meikäläinen vietti pikkujoulua? Mitenkäs muuten kuin soffannurkassa seuranaan iso kasa lankoja ja puikkoja!
Paksun langan ja kasin puikkojen avulla syntyikin paljon valmista. Sunnuntaiaamuna tuotokset olivat viimeistelyä vaille:
Yön pimeinä hetkinä Piikun lähettämä kuvaviesti ja kässäpussin pohjalta löytynyt vajaa Tovekerä innostivat vielä virkkaamaankin. Lanka kaksinkerroin ja viitosen koukku:
Huovuttaminen on aina yhtä jännittävää puuhaa. Pelonsekaisin tuntein sitä aina avaa pyykkikoneen. Mitähän tällä kertaa... Kivoja tuli!
Lankana teeteen taiga high ja puikkoina ja koukkuna kasit. Ensalkuun en ollut ollenkaan innostunut uudesta taigasta, mutta nyt tuntuu siltä, että taidan sittenkin tehdä lisää sekä tonttuja, että sydämiä!
Mulla oli käytössä 1 vyyhti jokaista väriä ja lanka riittii kaikkiin näihin juttuihin! Valkoista jäikin niin että taidan tehdä vielä muutaman sydämen lisää.

Taiga high on koko koko kuukauden - 20% tarjouksessa teeteemyymälöissä siis myös meillä;-) Ilmaiset ohjeet tonttuihin, sydämeen, aluseen ja kivaan sydänkoriin löytyy teeteen nettisivulta. Ja ihaninta oli et homma sujui ja valmista syntyi yhdessä illassa!

Ohjeita voin kerrankin kehaista kivoiksi. Niissä oli näppäriä ratkaisuja eikä mitään turhia työvaiheita. Toivottavasti palautteeni meni perille myös suunnittelijalle! Mulla kun on yleens tapana rähjätä typeristä ja virheellisistä ohjeista korkealta ja kovaa...

Ja ne lumitähdet:
Nappikaupasta hain vähän helmiä ja omasta varastosta löytyi toisia. Rullalangalla kokosin:
Alkuviikko on taas ollut yhtä "Hei hulinaa". Maanantaina hieno Hectorin konsertti Logomossa. Tykkasin monipuolisesta biisivalikoimasta. Konsertissa kuultiin monta vähemmän kulunutta kappaletta, mutta myös se loppuunsoitettu "Lumi teki enkelin.." Harmittaa vaan kun me turkulaiset ollaan konserteissa ku suolapatsaita... Mulle kolahti Brellin Amsterdam, jota en oo aikasemmin livenä kuullut (sorry Ippu) ja Kulkurin Iltatähti. Keikan jälkeen vielä yhdelle kivijalkabubiin, jossa oli myös pizzauuni. Tassulle ostettiin lisätäyte eli katkaravuilla lepyteltiin koko pitkän illan yksin kotona ollut katti:
Ei auttanut. Riekkuminen alkoi kuitenkin aamuviideltä... Kissan kosto on vähemmän suloinen!

12 kommenttia:

 1. Varsinkin nuo lumihiutaleet on suloisia!!!!

  VastaaPoista
 2. Ihania huovutuksia :) Kyllä hieman saa riekkuakin, kun yksin jätetään.... :)

  VastaaPoista
 3. Söpöt tontut ja kivat noi lumihiutaletähdet. Hyvä somistus lankakaupan ikkunaan;)

  VastaaPoista
 4. Erityisen ihania nuo lumihiutaleet. Välillä tunnen, että meillä on sielujen sisaruus, pidämme monista samoista asioista. Minä olen menossa sunnuntaina Hectorin konserttiin :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Enpä ole ihan äsken käynyt omassa blogissani ;)) joten osoite tulle "vähän" myöhässä: leila.pohjolainen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Hei! Enpä ole ihan äsken käynyt omassa blogissani ;)) joten osoite tulle "vähän" myöhässä: leila.pohjolainen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. Hei! Enpä ole ihan äsken käynyt omassa blogissani ;)) joten osoite tulle "vähän" myöhässä: leila.pohjolainen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. Hei! Enpä ole ihan äsken käynyt omassa blogissani ;)) joten osoite tulle "vähän" myöhässä: leila.pohjolainen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Hei! Enpä ole ihan äsken käynyt omassa blogissani ;)) joten osoite tulle "vähän" myöhässä: leila.pohjolainen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 10. Ihania huvutusjuttuja kaikki tyynni! Tottahan Tassu-herralla on oikeus vähän oikkuilla,kun yksin jätetään...:) Ajattele,minä olen viimepyhänä ollut Turussa!! Minä ajattelin,että kun ois arkipäivä,niin ei olisi pitkä matka Saloon!

  VastaaPoista
 11. Kauniita huovutuksia! Ja minä kun olen luullut, että Suomen suolapatsaat asuvat Lahdessa;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!