torstai 17. heinäkuuta 2014

Lazy Katy Air Luxista

Kun viime syksynä saatiin ensimmäiset Katian Air Lux -kerät käsiimme, niin ei niistä malttanut päästää irti ollenkaan! Niin pehmoista, niin unelman kevyttä ja suloista - ihan ku olis meidän Tassun turkkia silitellyt...

Pitkään kerä silti pyöri kässäpussin pohjalla ennenkuin puikoille päätyi. Odotin tapani mukaan sitä täydelliseen lankaan sopivaa töydellistä mallia.. Loppulta kävi niin, että mua huivitutti ja tarvitsin helpon neuleen matkakässyksi. Lisäks tarvittiin joku malli, jolla voidaan kokeilla Knit Pron huivinpingotussetin kaikkia hienouksia oikein todella:

Minä olin kaikkien vaijerien ja T-neulojen kanssa ihan solmussa, mutta Ida-Maria taas piti systeemiä mainiona keksintönä. Itse olisin saanut huivin pingotettua aika paljon nopeammin perinteisesti vaan nuppineuloilla..
Malli: Lazy Katy (julkaistu ainakin Modassa 4/2011).
Lanka: Katia Air Lux
Puikot 4,5 mm Knit Pro 80 cm pyöröt
Langan menekki: VAIN 40g! Uskomattoman kevyttä lankaa siis. Alan pikkuhiljaa uskoa lankaedustajan väitteeseen, että neljä kerää riittää neulepuseroon...
Pitsireunuksen silmukat olisi ohjeen mukaan pitänyt päätellä virkaten ja kerä olisikin riittänyt mainiosti, ellei siitä olis aikaisemmin tehty muutamaa mallitilkkua neuloen ja virkaten...

Tämä neule sai jo ihan pikkuisen odottelemaan syksyä ja syksyn lankoja. Jotenkin villat ja alpakat sopii puikoilleni paremmin. Syysuutuuksille tehdään tilaa kesälankatarjouksin ;)

7 kommenttia:

 1. neuloo mopsien kanssa17. heinäkuuta 2014 klo 18.25

  I H A N A!!! Toihan on tietenkin SE lanka, mistä yritin, mutta huonolla volyymillä, eikvaa? Jessus, kun melkein voisin haluta tollasen, se on niin pehmeä ja suloinen. Mihin sä joutuisit ilman Idaa ja hoksaus-fiksauskykyään? Terkui!

  VastaaPoista
 2. Lanka on ihanaa ja huivi on tosi kaunis! Twelve points!

  VastaaPoista
 3. Tää on kiva! Mä etsin vieläkin sitä täydellistä kietoutumishuivia, jossa näytän hoikalta ja kaksvitoselta :-) Tää on hieno, mutta tää ei oo se.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!