perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hellettä ja sukkalankojaHellehalvaus on varmaan iskenyt pahan kerran kun minä olen ihan tohkeissani uusista sukkalangoista!

Tosi kivoja täydennyksiä on tulossa teeteen sukkalankasortimenttiin. Yks lankakauppiaan pienistä (eli suurista) iloista on päästä herkuttelemaan uutuuksilla ennen kaikkia muita!

Haltista jo kerroinkin ja seuraavaksi puikoille päätyi Tundra. Mitään suunnitelmaa ei ollut – Kesäisellä Paraistenretkellä vaan neuloskelin mitä mieleen juolahti. Ja lanka oli NIIN ihanaa että!
Valmiit sukat saivat äkkilähdön mutta toivotaan, että saamme kokonaiset sukatkin kuviin joskus myöhemmin.
Tundrassa on 70% alpakkaa ja 30% polyamidia. Ihanan pehmeä lanka on siis myös kestävä sukissa. Värejä on kuusi: valkoinen, musta, punainen, 2 (iloisen)harmaan sävyä ja ruskea. Voin kuvitella, että tästä langasta neulottuja sukkia löytyy monesta pukinkontista ens jouluna! Puikoilla 3½ neuloskelin ja naisten kokoisiin sukkiin riitti 2 kerää.
Hih hih – kiva hehkutella kun lankaa ei vielä ole edes myynissä…mut hyvää kannattaa odottaa! Pysykääpä kuulolla – kun tämä tulee niin ainakin puodin Facesivulla riemuitaan äänekkäästi!

Tuttujen pallaksen ja sallan uudet värit saapuivat puotiin jo eilen! Sallaan saatiin kaksi kivaa raitaväriä:
Ja ohempaan pallakseen odotetut vaalean punainen ja –sininen sekä ruskea raita:
Nyt niitä saa jo meidän nettikaupastakin!

Ja jos nyt joku pitää villasukkabloggausta tänän päivään ja 30 asteen helteeseen sopimattomana niin pari perustelua lienee paikallaan (ettei ihan hulluna pidetä):

1.       Jos kesäiltana laittaa paksut villasukat jalkaan niin eipä tarvii suihkia hyttysmyrkkyä nilkkoihin.
2.       Jos neuloessa kädet hikistyy, niin villasukat jalkaan!

Molemmat vinkit on testattu ja hyväks havaittu – jos ette usko niin kokeilkaapa!

P.S. Jos sukkalanka ei sittenkään kolahda niin on puotiin saatu myös Alminan uudet kesäisen raikkaat värit!
 P.S. 2: Sain parilta taholta pyynnön et mun pitäis ryhtyä lomailemaan et ilmat viilenis. Tunnetustihan Susun lomaillessa joko sataa 40 mm/ vrk tai sit tuulee luoteesta vähintään 15 m/s ja lämpötila on alle 10 astetta... En lomaile, mutta etäilen. Ja jos joku kuvittelee meidän etäpäiviä huijaukseksi niin se on kyllä harhaa. Töitä täällä tehdään:

4 kommenttia:

 1. Todella kivan näköiset nuo Sallat ja Pallakset.
  Et ole ainoa kuka sai semmoinen "villasukkalämpöhalvauksen". Neulon tällä hetkellä vain sukkia ja tossuja, huivitekele on tauolla. Rannalla kun istun ja seuraan poikien vesileikit, puikot heiluvat ahkerasti ja ohikäveljöitä huvittaa joskus ja hymylevät ja luultavasti ajattelevat että.... ei haitta, minulla on hauskaa ja sukkia valmistuu.

  VastaaPoista
 2. Etkö voisi mitenkään lomailla? Nyt ennustettiin jo erittäin tukalaa hellettä.... ihanat on langat tulossa, ehkä sorrun siihen iloisen harmaaseen?

  VastaaPoista
 3. Tundra kuulostaa muuten hyvältä, mutta nuo värit... No ehkä punaista voisi kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Kauniita lankoja. Minä en saa lomalla mitään aikaiseksi, koska on pakko olla ihan pihalla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!