sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tundra-alpakkasukat ja neuleviikko

Kylläpä aika kuluu nopeesti! Sukkasadonkorjuuaika on jo yli puolen välin. Kannoin äsken Heinälatoon tämän viikon sukkaset. Paalini onkin vähän fiinimpää heinää. Teeteen tundra on ihanan pehmeää alpakkasukkalankaa:

Puikot 3 ja 3,25 mm Knit Picksit, langan menekki oli 82 g. Lanka on herkkuneulottavaa. Itse olen pidempien varsien kannalla, mutta yritin kerrankin tehdä ohjeen mukaan. Tosin unohdin ohjeen lukemisen kiilakavennuksissa ja kärkikavennukset oli omasta mielestäni paremmat "omalla tavalla"... 
Ohje näihin löytyy teeteen sukkalehdestä Socks on the rocks:

Lehdessä on pesussukan ohje ja silmukkaluvut kaikille teeteen sukkalangoille, joita on 4 erilaista.Lisäksi ohjeita jokaiselle langalle erikseen. Ensi viikolla meidän puodissa ja kaikissa muissakin teetee-myymälöissä ympäri maata vietetään teetee neuleviikkoa sukkateemalla. Neuleviikolla kaikki teeteelangat on teeteemyymälöissä miinus 20%? Ale on voimassa myös VerkkoAnjalinlla.

Sukkateemaan meillä on valmistauduttu...

Perjantaina meillä oli puodissa oikea "Hei hulinaa" -päivä! Tuntui siltä, että lankaa tuli ovista ja ikkuinoista niin ettei sekaan meinannut mahtua. Kyllähän kaikki lopulta paikkansa löysivät, mutta pitkälle iltaan siinä meni. Itse olen tällä hetkellä innoissani haltista:

Toinen houkutteleva on Bremontin Camino multicolor.

Kolmet jalattimet on puikoilla, mutta nyt kutsuu syksyinen sienimetsä. Aurinkoista sunnuntaipäivää!

4 kommenttia:

 1. Herkullisen väriset nuo punaraidalliset sukat ♥

  VastaaPoista
 2. Ai, miten herkullisia lankoja! Nuo palmikkosukkaset on hauskat.

  VastaaPoista
 3. Ja nyt sitte tabukan kautta, sun ohjeilla......
  pesussukka? Kaiketi joku hieno ja fiini? Tundra on minunkin puikoillani, ihana lanka! Sitte verkkokaupoille!

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja, mutta mutta lankavarasto on täynnä. Nätit sukkaset; meilläkin nuoriso haluaa tuollaisia lyhytvartisia sukkia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!