keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Vuoden ekat

Oikeastaan toka ja kolmas. Eka sytomyssy Tyksin Ystävänpäivänkeräykseen valmistui eilen Bekcin aikana:

Lankana Dalegarnin Lille Lerke, jota mulla oli yks mallikerä. Malli se ihan ensimmäiseen sytomyssykemppikseen tekemäni. Vähän tuli nafti kun kavennukset piti tehdä hiukan nopeasti kun lanka loppui kesken. Toivottavasti tällekin löytyy ottaja. Tai en toivo. Oikeasti toivoisin ettei näitä ollenkaan tarvittais. Mutta kun tarvitaan koko ajan niin on hienoa huomata miten moni on lähtenyt keräykseen mukaan!

Tyks Sytomyssyryhmään Faceen on muutaman päivän aikana tullut taas monta uutta jäsentä. Nyt meitä on jo yli sata. Monia kysymyksiä varmaan pyörii mielessä. Neulefriikki Piikun blogista löytyy kaikki olennainen tämän vuoden Tyksin Ystävänpäivänkeräyksestä. Kaikenkattava tieto sytomyssyilystä ja sopivista materiaaleista löytyy Lankapirtin Matleenan blogista. Sieltä löytyy myös linkkit kaikkiin muihin keräyksiin ympäri maata.

Onni on ehjät villasukat. Nyt mullakin on yhdet sellaiset. Eilen aamulla tikuttelin valmiiksi:
Lankana teetee halti, puikot KnitPro 15 cm 2½ ja menekki 81g. Näillä kelpaa huomenna keekoilla uusissa joulupukin tuomissa kumisaappaissa!

Seuraavat sukat teenkin sitten Ystiskampanjaan. Silmukat olisi jo luotuna jos en olis huvitellut iltaa tekemällä lumipalloja naapurintädin kanssa ja paistamalla uunissa jotain, jota sinne ei kuuluisi. Joskus vaan lapsettaa :)

5 kommenttia:

  1. Mitä väri-ilottelua! Nyt sitä tarvitaan!

    VastaaPoista
  2. Ompas makeen väriset sukat, on kuin tikkunekut. Tykkään kovasti ♥

    VastaaPoista
  3. Nätti myssy ja sukat ovat upeat uusissa kumppareissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!