lauantai 4. huhtikuuta 2015

Noidille kyytiä!

Tänään niitä noitaroihuja oikeasti pitäis poltella vaan mepä otettiin varaslähtö jo eilen:

Ja kun nuotio oli hiipumassa niin avattiinpa samalla grillikausi:

Äidin ja isän luona Atussa vietettiin mukava pääisiäisen aloitus. Tassulla oli taas kissan päivät. Oli portsaria avaamaan ovia mennen ja tullen, herkkuja oikein kädestä pitäen ja suvun pienimmän saippuakuplat kiinnostivat myös toista pikkuista:
Varsinaisia kissanpäiviä vietettiin mekin äidin herkkupatojen äärellä!

Löysin komean kaffepannun...

Luuta ei täyttänyt lentoturvallisuusmääräyksiä ja musta kissakin pakeni kauhuissaan, joten tämän noidan piti ihan pyörillä mennä töihin tänään...

Velipojan sukkatilanne on nyt toivon mukaan vähän parempi. Nyt hällä pitäis olla KAHDET ohuet villikset. Vanhoissa oli ihan kelpo varret ja kun mulla oli jemmassa samaa lankaa vielä yks kerä niin näähän on ihanku kokonaan uudet. Eiks nii?

Olkoot etukäteisnimpparilahja. Eiks puolikkaat sukat oo ihan hyvä nimpparilahjaks? Kysyy edelleen leivätön "Iso"sisko ;) Vink vink ;)

No mun neulomistilanne ei oo nyt yhtään parempi. Kun nää sukat oli luovutettu niin poislähtiessä näin verannan kaiteella tuulettumassa vuoden vanhat tosi surkeaan kuntoon menneet neljäkuutoset... Otin mukaani ja teritysprojektit jatkuu. Oikeasti on ilo neuloa ku tietää et sukat menee käyttöön ja niist tykätään!

Tänään vietettiin lankalauantaita. Töiden jälkeen laskettiin vene ja vähän kilpailtiin siitä, kuka saa ensimmäisen ajovuoron:

Saareen!

Vietiin vettä, moottorisahaa sun muuta tarpeellista. Katottiin ympärille ja todettiin et mökki on talvehtinut mukavasti (ainakin ensisilmäyksellä), laitettiin vähän sähköpatteria päälle ja tultiin takaisin mantereelle. Kaupasta haettiin sopivaa eväsruokaa ja tehtiin vähän valmiiksi.

Huomenna sit koko porukalla! Tassu varmaan jo tietää... Ainakin se haisteli tosi tarkkaan takit ja saappaat ku tultiin kotiin.
Edessä on kylmää ja kosteaa, kaislojen raivausta, katkenneiden oksien keräämistä, talviturkin heitto, puun kaato, p-huussin tyhjennys ja kaikkea muuta mukavaa... Miks ihmeessä sitä on silti niin innoissaan?

Joka tapauksessa - hyvää pääsiäisenjatkoa kaikille blogiystävillemme!

8 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Voi kääks! Ja noin muikean ilmeenkin näytät, että just oikeen veistä rinnassain käännät;) No ei vaiskaan, kiva ku pääsette jo saareen ja Tassulla on varmasti ziljoona tuoksua tutkitavana. Ihanaa, oon ilonen teidän kanssa. Kyll se päivä mullekin koittaa, eihän tässä oo ku kuukausi (vähän päälle).
  Kyll kaikki noi askareet innoissaan tekee, sithän ne on tehty. Mukavia saaripäiviä!

  VastaaPoista
 3. Oih, mökkikausi on alkamassa. Aikas messevä ilme on kuskilla, kyllä vaan. Ei tarvi kysyä, jotta onks ihanaa :-D

  VastaaPoista
 4. Voin kuvitella sen tunteen, kun pääsee mökille taas. Ihanaa ja aurinkoista pääsiäisen jatkoa teille sinne.

  VastaaPoista
 5. Oi, kevään ensimmäiset grillimakkarat, vesi nousi kielelle! Täytynee ottaa viikonloppuna grilli esii ja aloittaa kausi!! :o)

  VastaaPoista
 6. Tällä porukalle sitä jälkeä kylläkin syntyi. Osa kaatoi puita ja ajoi traktorilla ne pikkomispaikalle.
  Toiset taas karsivat ja polttivat oksia, joten jäljelle jäi vain nuotio makkaroineen.
  Tuhannet kiitokset talkooporikalle.


  Tällä porukalla sitä jälkeä kylläkin syntyi. Osa kaatoi ja ajoi puita pilkkomispaikalle. Toiset taas polttivat oksia niessä päin, jäljellä vain nuotio makkaroineen. Kiitos talkooporukka.


  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!