torstai 18. kesäkuuta 2015

Hyvää Juhannusta!

Tällä hetkellä kaikki valmiit tai tekeillä olevat kässyt ovat tyyppiä "Hys Hys", jotenka täältä tulee vaan sairaskertomuksen jatko-osaa. Kuvittelin jo tiistaina pääseväni kipsistä eroon ja pääsinkin... Hetkeksi. Uusi laitettiin tilalle. Jos nyt ei mitään muuta iloa niin onhan tämä uusi töppönen aika paljon pienempi ja sekin ihan hauskan värinen:
Tällä ja kepeillä sit köpötellään ainakin heinäkuun alkupäiville :( Taitaa jäädä juhannustanssit tanssimatta,..

Kaikesta huolimatta juhannus tulee ja täällä saaressa odottelee vanhoja tuttuja ei kätevä, vaan surkea emäntä... Karvisella oli eilen aikamoinen urakka kuskata mökille mut, Tassu ja lukemattomia kasseja, pusseja ja nyssäköitä. EDIT: Mä kannoin ihan itse kässäkassini, ei sekään ihan kevyt. Hyvä kuitekin, et tultiin eilen - viime sunnuntaina totesin märkien kallioiden ja laiturilankkujen olevan varsin liukkaita keppijumppa-alustoja ja nyt sataa ripsii taas. 

Kaikenlaiset kierrätyskässyt on kuuminta muotia. Itte en tölkkinipsuista piittaa enkä kahvipusseista. Keräilen materiaalia ja ihailen toisten tekemisiä. Joskus pitää kuitenkin kokeilla. Viikon takaisella kahvipussikurssilla sit innostuin minäkin taittelemaan...
Mitäkö opin? Arvostamaan muiden osaamista! Surkea pannunaluseni jäi yhtä riviä vaille kun en kertakaikkiaan saanut tuohon kuudetta riviä mahtumaan. No pysyyhän se koossa jos en ota noita aputikkuja pois... Käykääpä Neulefriikin blogissa katsomassa mitä tuosta piti tulla.

Hilos Omega La Espiga -lanka on suosittua tölkkinipsulankaa. Päätin kokeilla lankaa ihan sellaisenaan ja ihan hauskaltahan se näyttää ilman nipsujakin:
Tällaisia tölkinALUSIA virkkailen Espiga nro 9:stä KnitPro koukulla. Sekä lankaan, että Waves-koukkuihin saatiin täydennystä alkuviikolla.
Viileää on ollut (onneksi) eikä juhannusruusu ole vielä ehtinyt kukkaan. Siispä korvikekukan myötä toivottelen kaikille

Hyvää Juhannusta!

11 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta sinulle myös :)

  VastaaPoista
 2. Nyt on sentään sen verran matalampi kipsi, että yltää sukkapuikolla rapsuttelemaan jos kantapäätä kutittaa =) Ja onhan se niin nätin värinenkin.
  Olen ihan samaa mieltä, että jätän suosiolla klipsut ja kahvipussit toisten tehtäviksi, en vaan satu tykkäämään niistä yhtään. Olen pelotellu poikaani, että teen heille koko perheelle seuraavalle etelänmatkalle kaljapurkeista lierihatut =D Ainakin erottuisivat suomalaisturisteiksi =)
  Oikein mukavaa Juhannusta teille sinne saareen, olkaahan varovaisia veneessä ♥

  VastaaPoista
 3. Tunnustan minäkin, etten innostu klipsuista enkä kahvipussiaskartelusta. Valmiita töitä, toisten tekemiä kyllä arvostan ja kahvipussiit panen jemmaan jollekin, mutta se muinoin ennen blogiaikaa tekemäni kahvipussikori saa riittää näillä näkymin. Olen siis kokeillut. ;)
  Oikein hyvää ja leppoisaa juhannusta teille kaikille!

  VastaaPoista
 4. Mulla kerättynä aika paljon klipsuja ja kahvipusseja, vielä odottavat inspiraatiota.
  Hyvää juhannusta sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Olen ollut viimeaikoina laiska kommentoimaan mutta olen kyllä sinun käsitöitä ihastellut ja Tassu kuulumisia kyllä lueskellut! Paranemisia ja oikein hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Oikein hienoa juhannusta teille koko poppoolle! Kipsuta varovasti siellä, ettei liukkaat kalliot selätä sinua.
  Kyllä yks jussi menee tanssimattakin, kuhan saareen pääsit. Ja sait kesäkipsin, tuommoisen kevytversion :-D Toivottavasti pääset siitäkin pian eroon.

  VastaaPoista
 8. Rentoa Juhannusta koko poppoolle.

  VastaaPoista
 9. Heips Susu, vinkki kolmonen: isäntä toi kaupasta mustaa lahjanarua, sitä pujottelin ensin kepillisten nauhojen läpi ja sanalla nappasin kepit pois, toisella kierroksella pujottelin niiden toisten nauhojen läpi. Ja koska sulla on pannunalunen, niin lahjanaru ei käy mutta pellava jne kyllä....
  ihanaa juhannuksenjatkoa, keli on tosi ihana! Just tulin pitkältä koiralenkiltä!

  VastaaPoista
 10. Noh hyvä ku pääsit Jussiksi saareen, olis ollu kurja kaupungissa tupeksia.
  Mukavaa kesänjatkoa ja kesäkelejä odotellessa villasukkia kutoen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!