torstai 11. kesäkuuta 2015

Nyt ku sul on aikaa... Viikko vierähti

Kiitos kaikista ihanista mekkokommenteistanne! Ne ilahduttavat mieltä hurjasti! Varsinkin se laihtumisjuttu :) Koskaan ei oo blogissa ollut noin montaa kommenttia (paitsi jossain arvonnassa ja niit ei lasketa).

Moni on tässä viime päivinä sanonut mulle et "Nyt ku sul on aikaa nii..." Must jotenkin vaan tuntuu, et aikaa on mut se kiitää hurjaa vauhtia!

Viikko sitten olin melkein koko päivän töissä. En voi kehua siellä mitenkään hyödyksi olleeni mut kuitenkin. Vein Arte-mekon lisäksi puotiin toisenkin valmistuneen:
Tällä kertaa vähän paksumpaa lankaa eli Sirdarin Cotton Rich Arania. Pikkutytön jakkuun kului 175 g ja puikoilla nro 5 tikuttelin. Mallineule oli helppo - helmineuletta ja viiden silmukan pitsiraita.
Ohje löytyi Sirdarin lehdestä 481. Muita ohjeita löytyy kevään ja kesän kässylehdistä. Lanka on mukavan pehmoista ja työ edistyi joutuisasti.

Viikonloppuna pääsin taas Äidin ja Isän mökille "päivähoitoon". Molemmilla on synttärit tässä alkukesästä ja kun paikalla oli melkein koko porukka niin juotiin lauantaina yhteiset synttärikahvit. Autolla käytiin kutsumassa porukat kahville. Matkalla pysähdyttiin kuvaamaan pelotonta urospeuraa:
Minä värkkäsin voileipäkakkuja. Lihakakku sai metsästä koristeet:
Maanataina vast kiire olikin! Suihku, roskien vienti, tiskikoneen tyhjennys ja päivä oli puolessa! Käväisin melkein lankakaupassa eli Käsityö-Elisan edessä jalkakäytävällä autolla, Laittelin kirjanpitäjälle paprut ja illalla vielä keittelin raparperimehua ja kello oli ykstoista illalla. Näin se vaan aika kuluu vaikka sitä mukamas on...

Jalkaonnettomuuden alkupäivinä melkein itkin kun huomasin et nyt multa jää se kauan sitten kalenteriin merkitty kesän kohkohta väliin! Kakskertaseuran Kahvipussit kassiksi -kurssi! Ei sillä et olisin mitenkään kiinnostunut kahvipusseista (kuten en oo tölkkinipsuistakaan), mutta kun kurssi pidettiin Kulhon saaressa ja sinne mentiin veneellä!

Pääsin sittenkin mukaan! Voi mikä onnenpäivä!

Karvinen ei etukäteen ollu mun seikkailustani mitenkään riemuissaan. Kysyi et onko sinne lähtemisessä tässä kunnossa mitään järkeä? Pitääks aina kaikessa olla järkeä kysyn mä? Äiti oli Karvisen kanssa samoilla linjoilla, mut totes et reissu vois olla mun korvienvälille hyväks. ja olihan se!

Kiitokset Piikulle etukäteisrohkaisusta ja huolenpidosta reissun aikana ja etenkin Kulhossa asuvalle isäntäväellemme! Heille ei ollut mikään ongelma kuskata saareen keppien kanssa kulkevaa kolmijalkaista. 

Kuvia ja tunnelmia reissustamme voitte käydä katsomassa Kakskertaseuran sivuilla. Siellä me merenneidot (minä, Piiku ja emäntämme Santra) olemme keulakuvina....

Kyllähän minäkin vähän yritin askarrella... aikaansaannosta ei ole, mut osaanpahan nyt arvostaa kahvipusseista tehtyjä juttuja ihan uudella tavalla! Kotiin tultua olin tietty väsynyt ja turvoksissa oleva kinttu pakotti vietävästi, mut innoissani, onnessani ja suu korvissa niinku Naantalin auringolla ja Hangon keksillä yhteensä!

No mikä oli seuraus onnistuneesta reissusta?
Täällä ollaan!

Eilen iltapäivälla tultiin. Venereissu meni hyvin. Kovassa tuulessa heiluvaa ponttoonilaituria en ollut osannut ottaa huomioon etukäteen mielikuvaharjoituksissani ja portaat kuljin osittain kontaten. Vessareissuun menee puoli tuntia mut kyllä me nautitaan!

5 kommenttia:

 1. neuloo mopsien kanssa11. kesäkuuta 2015 klo 15.01

  Mökkeilyllähän on sulle terapeutinen vaikutus kaikkeen, että ehkäpä tulet sieltä melkein terveen kintun kanssa kotiin. Nyt, kun sulla ei ole kiire, käytä rauhassa huusseiluun se puoli tuntia, mihinkään ei tarvitse ehtiä - no huussiin tietty ajoissa. En kuitenkaan näe sua mökin Armona juoksuttamassa henkilökunta-Karvista ja jakamalla ohjeita ja opasteita töihin. Seuraavassa postauksessa saammekin lukea siitä, mitä kaikkea teit seisten, istuen, ryömien etc. Vai kui? Onnellista olotilaa kumminkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveen kintun kanssa pitäis tulla jos tiistaina pitäis jo kävellä! Huusseiluun meni iltapäivällä enää 13 minsaa - päivän aikana oon vetristyny. Kyllä osaan juoksuttaa Henkilökunta-Karvista, ja olen tässä pikkuhiljaa oppimassa täsmällisen ohjeistuksen merkityksen ;)

   Poista
 2. Ou-jee! Voi onnea ja iloa möksälle pääsystä!

  VastaaPoista
 3. Ihana tyttösen jakku,kaunis. voi kun sulla on ollut kivoja tapahtumia. tassu makoilee sen näköisenä,että älkää häiritkö,kun juuri aloittelen kesälomaa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!