torstai 23. marraskuuta 2017

Meilläkin Black Friday ja sukkia ihanista langoista

Ku kaikki muutkin niin...
Viime vuonna tilatut alpakkasukat olivat olleet niin tykätyt, että sain tänä vuonna tehdä toiset. Perussukkaa on aina kiva neuloa - varsinkin lempparistani teetee Tundrasta. Koko n. 43, puikot 3½ Ergonomicsit, menekki 121 g. Tosi kiva neuloa tummaa lankaa valkoisilla Ergoilla! Näkee vähän huonommassakin valossa.
Puotiin tulla tupsahtelee lähes joka päivä jotain uutta ja ihanaa. Ihan hengästyttää, kun tekis mieli luoda silmukat jokaisesta! Gründl Hot Socks Pearl on lanka, jota vois vaan paijata ja silitellä ja halia...  Merinovillaa, kashmiria ja vahviketta.
Pitihän se puikoillekin saada. Maailmankaikkeuden ihaninta mallia etsiskelin muutaman hetken, kunnes... En osannut päättää ja päätin toistaa itseäni - omalla palmikkosukan ohjeella pikkutytön sukkaset. Mut kunkas kävikään? Saatuani ekan sukan valmiiksi, niin vippasin sen äidille pöydän toiselle puolelle hypisteltäväksi. Heiton osumatarkkuus oli susuluokkaa ja sukka päätyi takankohennusvehkeiden tellinkiin. Voi itku!
Päätin sit kuitenkin tehdä nokisukalle kaverin - kaikesta huolimatta. Tulipahan samantien testattua tämänkin langan konepesunkestävyys siinä samalla. Villaohjelmalla kolmessa kympissä pyöräytin. Toivoin parasta ja pelkäsin pahinta. Ja ihan hyvin kävi vai kuinka:
Huh huh - eipä huopuneet nukkekotikokoon ja tahrakin häipyi! Koko n. 18, menekki 31 g, puikot Knit Picks Caspian Wood 2,5 mm. Myös Tassu on testannu langan - niin ihanata oli, että lonkkavaivainenkin kiipesi tiskipöydälle lankakerän perässä. Tällaista voimanponnistusta ei ole nähty aikoihin (paitsi jos tiskipöydällä on porsaan sydäntä tai kalapaketti tiskikaapissa sulamassa).

TÖTTÖRÖÖ! Arvaako kukaan mitä meillä on Black Friday -tarjouksessa? Kashmiria, alpakkaa, bambua, kimalletta, Aloe Veraa, ... Eli KAIKKI SUKKALANGAT vähintään miinus 20%! Tarjous on voimassa perjantaina ja lauantaina kivijalkapuodissa Annankadulla ja verkkokaupassa vielä sunnuntainakin!

Nyt on viime hetket aloittaa lahjasukkien tikutteleminen vai antaisitko lankaa lahjaksi...

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!