torstai 15. marraskuuta 2018

Jalattimia, mökkeilyä ja messuille - taas

Lupasin, et mökkihöperöpostaukset loppuu vähäksi aikaa, mut huijasin! Isänpäivänä mökkeiltiin taas - tosin automatkan päässä Isän ja Äidin mökillä. Isä sai lahjaksi yhden sukan. Tai oikeastaan kaks sukkaa, mutta toinen oli nimpparilahja - nimpparit oli viime kuun alussa...
Lanka Austerman Step, menekki 83 g, puikot 2½ Zingit. Aloe Veralla ja jojoballa iskälle onnelliset varpaat.

Puuvajassa isä ja äiti yhdessä paistoivat poronkäristylihat.
Parasta meidän kaikkien mielestä oli jälkiruoka! Sitä saadaan yleensä vain kerran vuodessa - jouluna! Äidin karpalohyydykkeestä ei jäänyt mitään jäljelle - lautasetkin nuoltiin...
Ja Tassua tietenkin hemmoteltiin pappankalalla - mummin kädestä:
Tassu antoi pappalle lahjaksi uuden kalaverkon. Sellaisen, jossa luki et sopii ahvenelle ja siialle. Olikohan sillä vähän "oma lehmä ojassa" kun oli kuullut, että vanha verkko on jo ihan risa? Karviselle se ei tuonut isänpäivälahjaksi hiirtä ja sylissäkin viihtyi vain just sen aikaa, et saatiin kuva nappastua.
Minä sen sijaan sain Tassulta lahjahiiren! Maanantai-iltana sallaisen pyydysti meidän parvekkeelta!
Oli meillä sit vähän aikaa olkkarissa melkoinen meno ja meininki - Tassu lennätteli hiirtä pitkin ja poikin ja mä yritin sitä saada pois. Lopulta suuri saalistaja heitti sen mun kässäpussiin - lahja äiskälle!
Kehuin totta kai, et "Hieno saalis!", mut vedin työrukkaset käteen ja lennätin otuksen kauas Pitkäänsalmeen. Ehkäpä tästä lähtien pidän parvekkeen oven iltaisin kiinni ja teen Tassulle sisääntulotarkastuksen kun avaan oven sille... Silkaa laiskuuttani oon pitäny partsin ovea auki, ettei tarvii koko ajan portsarina poukkoilla.

Piitkään ja hartaasti tein asiakkaalle säärystimiä. Tai onko ne reisistimet kun olivat 70 cm pitkät?
Lankana teetee Salla. Puikot 3½ mm Ergot. Kiva tehdä mustaa lankaa syyspimeällä kun on valkoiset puikot! Ihmeen riittoisaa lanka - 230 grammaa vaan meni ja asiakas tykkäs.

Eipä tätä tavallista arkea kovin pitkään ehtinyt viettää. Eilen "koulupäivä" ja tänään viideltä Reppuli starttaa Salosta kohti Tamperetta ja Kädentaitomessuja. Siellä teeteeSHOPpien yhteisosastolla A311 menee vauhdikkaasti seuraavat kolme päivää! Jos tuut nii tuu moikkaamaan!

2 kommenttia:

  1. Kohta onkin villasukilla kysyntää kun ovat luvanneet kylmeneviä ilmoja.
    On se hyvä että Tassu pitää sinut liharuuassa. Kaiken lisäksi tuoretta lähiruokaa ;)

    VastaaPoista
  2. Oli kiva nähdä lopultakin siut livenä messuilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!