perjantai 1. joulukuuta 2023

Hyvää pikkujoulua!

 Pikkujoulukuusi on koristeltu!

Lanka King Cole Moments. Puikot 2,25 mm sukkikset. Aloitin latvasta ja joka kolmas kerros lisäsin silmukan jokaisen puikon loppuun. Kerästä jäi vähäsen. Sisällä styroxkartio. En tullut mitanneeksi mut jotain 20 senttiä korkea. "Koristenauha" on Anchor Metallic -lankaa.

Pikkujoulussa pitää tietenkin olla kimallusta:

Ankean näköinen ledikynttilä sai nutun. Kaksi isoäidinneliötä. Lankana Encanto Slim ja koukku 2,5 mm DMC:n silikonkivartinen. Piti ottaa kuva puodin vessanpöntön päällä, koska se oli ainut pimeä paikka :)

Tein toisenkin:

Kerästä saa paidan ainakin neljälle kynttilälle. 

Yhtään en oo jouluihminen, mutta valoista tykkään. Harmi vaan, ettei näistä ole mitään iloa itselle. Kun asustelee ekassa kerroksessa kävelytien varrella, niin pimeällä on pakko pitää kaihtimet kii...


Joulukuun ekana puodissa alkaa aina perinteinen glögittely. Tänä vuonna mukana on myös pikkuinen joulukalenteri, josta päivän eka asiakas saa avata luukun. Luukusta löytyy joku pieni kässyjuttu. Ekassa luukussa oli pikkuisia kullanvärisiä hand made -merkkejä. Glögipannua ja kalenteria vahtii tonttu, joka näyttää vihertävine nenineen krapulaiselta... Terästystä ei glögissämme kuitenkaan ole. Tonttu vaan joutui huopumaan samaan pesukoneeseen vihreiden huopatossujen kanssa... 

Ihanaa kun täällä etelässäkin on lunta! Vuoden pimeimpiin päiviin se tuo valoa. Toivottavasti pakkanen jatkuu!

Hyvää pikkujoulua ja joulun odotusta!


2 kommenttia:

  1. Hyvänen aika. Tuo puu on siis itse tehty. Aivan hurmaava idea ja todella kauniita nuo lyhdyt. Ihanasti luo tunnelmaa.

    VastaaPoista
  2. Kivat jouluiset tavarat ja tunnelmat. Oikein hyvää ja valoisaa joulunodotusta sinne Saloon ja Turkuun!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!