sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Formulasunnuntaita


Kuka on ollut ahkerana? Tämä viittaa ankarasti...MINÄ MINÄ! Olen juuri pessyt pervekelasit! Homma on tehtävä pikavauhtia heti aamulla, ennenkuin aurinko ehtii edelle. Hienostihan homma sujui mutta huhkiminen oli ihan turhaa...nyt on jo pilvistynytOtsan rypistys Joka tapauksessa kenkut hommat on kiva tehdä heti aamusta ennenkuin on edes herännyt...


Viikon kässyissä sen sijaan ei ole leuhkittavaa. Enkä mä oikeasti mitään Formuloita katso, otsikko vaan viittaa tämän viikon tekeleisiin:Sain tilauksen suomipiposta. Mallipipokin oli ja uudesta piti tehdä vähän isompi. Virkkasin ensin yhden. Siitä tuli tismalleen samankokoinen kuin malli... En kuitenkaan purkanut tekelettä. Tuumailin, että kyllä kai siihen sopiva pää ennenpitkää löytyy. Pipo kakkoseen lisäsin 12 silmukkaa ja vähän korkeuttakin. Ja kas kummaa - se oli tismalleen saman kokoinen kuin ykkönen! Vaihdoin toiseen lankaan ja isompaan koukkuun ja tein pipo kolmosen... Ainakin se näyttää vähän isommalta!


Pipo 1: Lanka Mandarin Petit 35g, koukku 2½


Pipo 2: Lanka Mandarin Petit 40g, Koukku 2½


Pipo 3: Lanka Blend Bamboo 48g, koukku 3 Knit Pro!


Oliskohan nyt vuorossa sovitus ennenkuin alan vääntämään pipo nelosta?


Pitkään kässäpussissa lymynneisiin tossukoihin sain uutta puhtia uusien iloisten sukkapuikkojeni ansiosta.


Mallin sain lahtelaisen Lankakauppa Heinin Pialta. Kiitokset! Tossukka on aloitettu kantapäästä, silmukat loin Magic cast -menetelmällä You Tuben kolmeminuuttisen opetusvideon avulla. 


 


Lanka: Gjestal Frost 42g. Puikot 2½ sekaisin metallia, ruusua, bambua ja viimeeksi maalattua koivua.


Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!