lauantai 11. huhtikuuta 2009

Saumasukat 2


Edit: lisäsin lupaamani kuvat vasta tiistai-iltana


Mulla on usein paha tapa sanoa (tai kirjoittaa) ensin ja sit vast ajatella. Sen seurauksena joudun usein perumaan puheitani... Juuri kun painoin "Tallenna ja julkaise" -nappia kerrottuani saumasukista tuli mieleen et ehkäpä sittenkin saumasukissa olisi ideaa...


Olin nimittäin juuri saanut bumerangina takaisin onnettoman Karvisen bambusukat. Niissä oli reikä sekä päkiän että kantapään kohdalla... Ja kun laiska olin niin tein jalkaterän uuskisi vanhaan varteen:Kantapää ja koko sukan alaosa on tehty kahdella puikolla vahvistettua neuletta ja pääliosa erikseen tavallista sileää. Sitten vaan ompelemaan sivusaumat yhteen! Toivottavasti nyt kestää!


Lanka: Hjertegarn Bamboo Strompegarn, puikot 2,5 menekki 50 g.


Ensipalaute käyttäjältä oli et nyt nää sukat ei mahdu lenkkareihin, mutta ennenkuin ehdin loukkaantua (tehtyäni omasta mielestäni nerokkaan keksinnön ja ison työn) niin kehuttiin et saappaissa nää on varmaan tosi hyvät! Ja saappaita varmaan tarvitaan jo iltapäivällä. Käytiin eilen illalla venerannassa ja kaikki jäät olivat poissa! Saareen siis lähdetään iltapäivällä.


Eilinen Atunreissu oli täynnä hienoja luontoelämyksiä! Jo menomatkalla nähtiin 2 valkohäntäpeuraa. Seuraavaksi piti jo pysähtyä kuvaamaan kurkia pellolla.Eilen myös pyydystin kevään ensimmäisen ahveneni paljain käsin! Mitä en tekisi Tassun vuoksi:-)
Kyllä se kiinnosti vaikka olikin pieni...ei kelvannut kokonaisena vaikka niistä fileistä ei paljoa vatsantäytettä tullut!


Päiväkävelyllä äidin kanssa löydettiin kevään ensimmäiset leskenlehdetja sinivuokot!Kaiken tietysti kruunasi äidin herkutHymy


Aurinkoisia Pääsiäispäiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!