keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Suonikohjusukkalankaa


Kesävarpaatkin tarvitsevat sukkia! Ihan tosi…ainakin mun varpaat on onnelliset jopa helteellä villasukissa!


 


Tänään puodin ovesta tulla putkahti jotain ihan käsittämättömän jännittävää sukkalankaa:Fortissima Socka Mexico on hevoskastanjalla käsiteltyä ohutta (100g=420m) sukkalankaa. Hevoskastanjan kerrotaan parantavan haavaumia ja elvyttävän laskimoverenkiertoa! Illalla Salon Seudun Kädentaitajien teemaillassa rautalankaa vääntäessäni lauleskelin mainoksista tuttuja biisejä =viimevuotista Biolanmainosta (se on mun mielestä tosi svengaava ja hauska) ja Mehukattia niin tuli mieleen Hirudoid-mainos…laskimoverenkierto…laskimotukos…SUONIKOHJUSUKKALANKA! WOW! Tästä mun on pakko tehdä itselleni polvarit kesäksi… Tää on muuten loppukuun Teeteekaupoissa tutustumistarjouksena


 


Viimeinkin jo helmikuussa lupaamani Noron silkkisukkalankaakin on saatavilla neljää väriä:Noro Silk Garden Sock Yarn: 40% lampaanvillaa, 25% silkkiä, 25% polyamidia, 10% kid mohairia, 100g=300m puikot 3,6-4,2 (aika hassut koot mun mielestäni). Tää on niin hienoa, etten itse sukkaa siitä tohtisi – huivia tai sit se tunika Suuri Käsityölehti kakkosesta!Ja edelleen hikisille kesävarpaille pari uutta väriä Bamboo Strompeen:
Mun on varmaan pakko "ohittaa" omatakoinen sääntöni et vaan yhdet sukat puikoilla kerrallaan. Mut eikös tässä ole jo riittävästi syitä?Mainoksiin takaisin..."Hyvä ruoka - parempi mieli" on musta ihan verrannollinen siihen et "Onnelliset varpaat - parempi mieli" 
Eiks niin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!