perjantai 3. huhtikuuta 2009

Nyt mullakin on omat


Knit Picksit!Olen ihan innoissani kun ne on niin hauskan värisiä. Ehkäpä näiden avulla alan tykkäämään pyöröilla neulomisestakin! Niin innoissani olen, että kuvakin näkyy olevan ylösalaisin heikun keikunHymy


Eilisaamuna tuli pakettikortti ja olin koko päivän ihan tätinöissäni kun odottelin postiin pääsyä illalla. Pakkohan niitä oli ottaa mukaan myös Kippiin. Tällä kertaa mun ei tarvinnut olla ypöyksin julkineulomassa vaan Marin ja Tuomen lisäksi saimme seuraan yllätysvieraita Turusta! Kiitos seurasta ja kuvista! En sitä kuvaa nyt tässä tohdi julkaista kun en kysynyt lupaa kaikilta... Kiva kun kävitte!


Jo illalla vaihdoin työkalut kolmeen keskeneräiseen:Ikuisuuden työn alla ollut tossukka. Jospa näillä se valmistuis...Suomipipo numero kolmonen. Jokohan kolmas kerta toden sanoisi ja siitä tulisi oikean kokoinen.Kuten näkyy - myös huiviprojekti on edelleen alkutekijöissään. Jospa siihen nyt tulisi vauhtia! Kuvassa näkyy äidin tekemää hardangerliinaa.


Ja kuten Mari jo eilisiltana on blogissaan paljastanut - en mä näitä vaan itselleni ole hankkinutSilmänisku Kakspäisiä virkkuukoukkuja löytyy yksin kappalein ja pakettina, 15 cm sukkapuikkoja samoin. Ja noita pyöröpuikkosettejä on muutama. Täältä voit niitä tulla hakemaan. Pieni erä vaan joten vain nopeat elävät!


Värikästä perjantaipäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!