maanantai 9. syyskuuta 2013

Kesän päättäjäiset ja Bling

Pikkuisen laahaa peräsää tämä meikäläisen kässyraportointi. Elokuun lopun juttua pukkaa. Olis voinu pukata syyskuisiakin, vaan kun tuo kamera on hulttio ja päätti jäädä töihin. Vaan eipä tule liian pitkää tarinaa.
Viikko sitten vietettiin kesänpäättäjäisiä saaressa lapsuudenystäväni Ellun kanssa. Tapansa mukaisesti Ellu toi hulppeita tuliaisia. Hauskin oli nämä nauvolaiset auringonkukat, jotka selvisivät auto/merimatkasta hienosti vanhoissa kunnon nokialaisissa. Luomukesäkurpat jalostuivat viikolla lassakaksi ja nestemäisistä tuliaisista riittää iloa vielä pitkään... Mukavaa oli ja meilläkin sentään edes yksi kokonaan luomuateria tarjottavana!

Viikonlopun viettoon varasin helpon kässyn, jonka keski-ikäinen näkee tehdä vaikka on hämärää ja huonot kakkulat. Uusi teeteen blanka oli rantautunut puotiin viikolla ja verkkolehden kansikuvaneule näytti kivalta. Nopeasti valmistui kasin ja kympin pyöröillä ja sopi mukavasti seurusteluneuleeksi:
Pipo tehty 50 cm (uutuus) 8 mm ja 10 mm Knit Pron pyöröillä ja kauluri samankokoisilla mut vähän pidemmällä kaapelilla.
Menekki pipoon 93g ja kauluriin 160g. Itte en kauheasti tykkää paksuista langoista, mutta tämä tuntui ihan mukavalta, eikä ollenkaan kutitellut vaikka sovitettaessa olikin aika helle. Ja kyl se talvi sieltä tulee ja sit on hyvä olla varautunut! Langan koostumus on 50% villaa, 47% akryyliä ja 3% polyesteriä. 100g:n kerässä 65m. Käsinpesusuositus ja tasokuivaus.
Napit hain maanataiaamuna naapurinnaapurista eli Salon Napista. Napit osui nappiin - parempia ei olis voinu löytää! Nappikaupan Vuokko se aina osaa löytää ne parhaat!
Elämyksiä mahtui kesänpäättäjäsiin vaikka miten. Uskokaa tai älkää - kuvassa on MERIKOTKA. Siis toi pikkuinen roska tuolla kuvan keskellä...
Illan pimetessä poltettiin elotulet. Jossain päin maata näitä kutsutaan venetsialaisiksi tai muinaistuliksi. Meillä on poltelttu elotulia aina elokuun viimeisenä lauantaina niin kauan kuin muistan. Olkoon muoti-ilmaus mikä vaan niin minä se polttelen elotulia!
Syyskuuta teille!

 

4 kommenttia:

 1. Ihanat pipo ja kauluri! :) Varmasti lämmittävät talvella.

  VastaaPoista
 2. Suloisen pehmeää ja lempeän väristä!!!

  VastaaPoista
 3. Johan sitä lämpimiä asusteita alkaa kaivatakin, kun ilmat viilenivät kerralla.

  VastaaPoista
 4. Niin se on mökkikausi ohi,vaikka voishan sinne halutessaan vieläkin mennä. Hyviä ilmoja on riittänyt. Kyllä niin kivan näköinen setti. Varsinkin kauluriin tykästyin. Mitä ihmettä,kun ei Tassua näy kuvissa ollenkaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!