sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Huppuhuivi, pipo ja kauluri

Vuoden viimeinen teetee Neulelehti ilmestyi perjantaina sähköposteihin. Meillä on jo muutama malli ollut työn alla ja huppuhuivi on jo valmiina.
Lankana teetee Cacao. Neuloin sen 5,5 mm puikoilla (ohjeessa 6 mm) ja lankaa kului 89 g. Vihreä väri on yksi tämän syksyn uusista. Tykkään väristä - kerrankin ihan oikea perusvihreä.
Lenkkialpakka Cacao on ihanan kevyt, riittoisa ja tosi lämmin.Huppuhuivi neulottiin yhtenä kappaleena, ja ommeltavaksi jäi vain takasauma. Viimeistelynä koko huivin ympäri virkattiin kerros kiinteitä silmukoita vitosen koukulla. Meinasin ensi luistella siitä virkkuuosuudesta, mutta olen tyytyväinen, että sittenkin tartuin vitosen Waves-koukkuun. Virkattu reuna jotenkin tukevoittaa hötelöä neuletta.
Tassukin rakastaa Cacaota. Se on The Lankakaupan laatupäällikön lemppari, ja muutaman onnettoman lankasotkun jälkeen olen oppinut, ettei Cacaota ja Tassua sovi jättää hetkeksikään kahdestaan. Otin uusiokäyttöön teetee Rainbow-huivilangasta tyhjentyneen lankalaatikon ja Cacaoni oli turvassa!

Hassu vedenkestävä lanka on ollut tosi suosittua ja edellsen mallipipon väri on jo loppunut. Siispä tikuttelin toisen - mallihan on tosi kiva ja sen neuloo parissa tunnissa...
Lankana Boston Aqua Protect, menekki 2 metriä vaille kerä ja puikot 7 mm Knit Picks 60 cm pyöröt. Idan patenttineuleinen tuubikauluri on neulottu ihanasta Adriafilin Setasilkistä...
Perjantaina kun näitä kuvia otettiin niin nauratti tämä hauska värien sekamelska... vaan hienostihan ne sopivat yhteen! Ikiviluisen Idan käsistimet on sukkalankakisankin voittanutta alpakkasukkalankaa teetee Tundraa.

Kaulurin neuloin kympin puikoilla yhdestä kerästä Sirdarin Touch -lankaa. Sitä meille on tulossa lähipäivinä muitakin värejä. Lanka on suloisen pehmoista eikä varmasti kutita. Tuntuu ihan ku kissaa silittäisi! Myös verkkolehden painettu versio on (toivottavasti) jo matkalla meille. Itse tykkään enemmän painetuista lehdistä - sen verran vanhanaikainen oon, ettei tietsikan tai tabletin ruudulta huvita ohjeita lueskella.

P.S. Mä kekkasin miten tuon blogiluettelon sai takas! Lisäilen niitä pikkuhiljaa.

1 kommentti:

  1. Kivan monipuolinen neulepostaus! Tundrasta on just valmistunut sun ohjeella sukat. Bloggaan ne kunha systeri on saanut ne. Odotan että se koitutuu ens viikolla tehtävästä rintasyöpäleikkauksesta. Hienosti siellä teillä onkin nuo kivat uudet Roosanauhat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!