keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Ysikymppinen

Lokakuussa 1926 neiti Alli Anjalin perusti käsityöliikkeen Salon Horninkadulle. Mielestäni 90 vuotta on sen verran kunnioitettava ikä, että sitä kannattaa juhlia! Vaikka näin pikkuisen jälkijunassa. 
Kuvassa on menneisyys ja nykypäivä sulassa sovussa...

Perinteitä kunnioittaen ja ajassa eläen pirteän ysikymppisen lankakaupan synttäreitä sekä joulukauden avajaisia vietetään torstaista lauantaihin 24.11.-27.11.

Luvassa hyviä tarjouksia, arvontoja, puikkotestejä ja hyväntekeväisyysneulontaa porukalla. Pannu on kuumana ja tarjolla pieniä suupalojakin (jotka näyttävät varsin käsintehdyiltä). Jos et pääse paikan päälle, niin synttäritarjouksia voit bongata myös verkko-Anjalinilla.

Ensimmäiset omat muistoni Anjalinin käsityöliikkeestä ovat vuodelta 1985. Sinä syksynä aloitin Salon Kotiteollisuuskoulussa ompelupuolen artesaanilinjan. Aina opintotukipäivänä marssittiin muutaman korttelin matka koululta (joka siihen aikaan oli Sinisessä talossa), torin varrelle Anjalinille hypistelemään ja ostamaan Mirjalta ja Anjalta niitä vähän fiinimpiä lankoja... Jos olet Facebookissa, niin synttäritapahtuman facebook-sivuilta voit lukea muiden muistoja Anjalinista tai ensimmäisistä käsitöistään sekä jättää oman kommenttisi keskusteluun ja samalla osallistua 50 €:n lahjakortin arvontaan. Tokihan voit jättää kommenttisi myös tänne blogiin! Arvonta-aikaa on yhteen lauantai-iltapäivänä.

Nykyään Anjalin on myös teeteeSHOP. Tekstiiliteollisuus Oy onnitteli ysikymppistä jälleenmyyjäänsä hulppealla arpajaispalkinnolla. Tämän (ja muiden käsityöaiheisten palkintojen) arvontaan voi osallistua vain poikkeamalla puotiin ja täyttämällä arvontalipun.

Tervetuloa mukaan!

7 kommenttia:

 1. neuloo mopsien kanssa24. marraskuuta 2016 klo 8.36

  Sydämelliset onnittelut The Lankakaupalle, sen kunniakkaalle vuosikymmenten taipalelle ja sinulle, Susu, joka jaksat jatkaa! Menestystä ja tekemisen iloa, meille kaikille !

  VastaaPoista
 2. Onnittelut ♥ Harmi kun en pääse paikan päälle juhlimaan

  VastaaPoista
 3. Paljon Onnea!! Vastasin facebookin puolella.

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Lämpimät onnittelut ja mukavia juhlapäiviä!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea 90-vuotiaalle<3 Se on muuten aivan huikee saavutus!

  VastaaPoista
 6. Myöhäiset onnittelut kunnioitettavasta iästä!
  Ihanat nuo mainokset, puhelinnumerokin on kolminumeroinen. Ja kotinumerokin mainoksessa mukana, täydellisen palvelun talo <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!