perjantai 18. toukokuuta 2018

Adalminan helmi CAL valmis!

Valmis on. Pidemmittä puheitta (onhan tästä Adalminasta tarinaa täällä jo ollutkin). Kuvat puhukoot puolestaan!
Tässä vielä viimeistelyä vaille valmis. "Muutama" langanpää päättelemättä ja reunus höyryttämättä.
Meidän pihapöydällä. Koko 75*150 cm. Teetee Helmi -lankaa kului 641 g. Koukku 2,5mm.
Yks nurkka.
Toinen nurkka.
 Ja keskiosa.
Reunuksen nimi on Adalminan päivänpaiste. Mun päivänpaiste näyttää vähän eriltä, koska en enää viittiny tulostaa ohjetta enkä edes lukea kovin tarkasti. Koska virkkailin katsoessani Salon Vilppaan peliä telkusta (kuten nytkin). Vasta myöhemmin kuvista huomasin, että ainakin kaks viimeistä kerrosta on ihan pepulleen. Ei haittaa. Reunat on.
Tätä viimeistä kuvaa ottaessa yhtenä helleaamuna tällä viikolla meidän kotirannassa yks ohi kulkenu koiranpissittäjä kehaisi oikein kahteen kertaan et "Todella kaunis". Kyl lämmitti mieltä!

Kiva satumatka, mutta saattaa olla, etten ihan hetkeen tartu koukkuun. Ainakaan näin isoon juttuun. Tosin...Olen ittelleni ja muutamalle muullekin uhonnut vielä tänä vuonna virkkaavani Lost in timen...

Inspiraatiota ja sopivaa lankaa odotellessa:

Sen pituinen se!

3 kommenttia:

  1. Kerrassaan UPEA! Tuo reunuskin kuin koru. :) On se kumma, kun aina kaunista käsityötä nähdessä tulee halu alkaa tekemään samanlaista. Niin nytkin, vaikka olen viime päivinä ajatellut, etten ala toista peittoa virkkaamaan, kunhan tuon Kalevalan saan valmiiksi. :D

    VastaaPoista
  2. neuloo mopsien kanssa18. toukokuuta 2018 klo 20.02

    Mää kehun, kun se kaunis on ja tiedän vaatineen hikeä ja pari kyyneltäkin ja pari sanaa, joita en tähän toista.
    Virkkuu on kivaa, paljon olen virkannut erilaisia koristeita hypistelymuhveihin, mutta tollasta en ikimaailmassa lähtisi edes yrittämään. Enkä pyydä sua virkkaamaan mulle Adalmiinaa. Kyllä ei reunassakaan moitteen sijaa ole, peukkupeukkupeukku sulle ja sitkeydellesi!

    VastaaPoista
  3. On kyllä upea! Miulla jäi kokonaan tekemättä tämä, kun oli monta tilattua projektia menossa nyt keväällä. Ja toisekseen miulla saattaisi jäädä palat kiinnittämättä toisiinsa... joten peukku täältäkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!