sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Laventelisukat ja viikonlopun menyy

Pallakseen tuli viimeinkin uusia värejä. Niin monta, että on ihan vaikeaa valita. Koska kirjoneule ei oo mun juttu, niin valitsin laventelin ja kokeilin sukkanvarteen mallia, joka on talven mittaan vilahdellut vähän siellä sun täällä. Pipoissa ja sukissa.
Puikot oli 3 mm knit pro 15 cm "pikapuikkoni" ja menekki hiukan yli 2 kerää. Tuo mallineule "syö" lankaa yllättävästi, mut on mielestäni kivan näköistä ja helppoa. Riipustelin vähän ohjettakin. Jos vaikka joku muukin tykkäis.
Kantapään tein taas ristiinvahvennettua.

Viikonloppu on mennyt kokolailla sohvannurkassa neuloen. Yksi huivi on vielä pingotuksessa ja kolme sukkaa kesken tai ainakin vailla paria.

Viikonlopun ruokapuoli kulki teemalla "kummallisen makuista". Eilen päätettiin tehdä kalakeittoa. Kesken kauppareissun päätettiin et se olisi aasialaistyyppistä... Karvinen sai vapaat kädet - mitä nyt vähän auttelin kaivamalla kaapeista mausteita.
Eka lusikallinen maistui kummalliselta, toisen lautasellisen jälkeen totesin et vaikka on erikonen maku niin ihan hyvä... Tänään vähän tavallisempi ässäkaupan reseptin mukaan tehty bataattisoselaatikko ja koska sunnuntai, niin puoli lautasellista terveellistäkin.
12 vuotta sitten, kun Tassua vielä odoteltiin, niin meillä oli tiukat periaatteet: Kissaa ei päydälle. Ei ainakaan ruoka-aikaan...Tänään:
Koko perhe yhteisellä sunnuntaiaterialla...

1 kommentti:

  1. neuloo mopsien kanssa10. maaliskuuta 2019 klo 21.42

    Et laittaisi reseptiä kalakeitosta? Kiinnostaisi kovasti. Ja sunnuntainen ateria on ihanan värikäs ja terveellinen!
    Kyllä koko perheen pitää ruokailla yhdessä, karvalapsi mukaan vaan!
    Nätit sukat olet tehnyt. Ellen ihan väärässä muistossa ole niin Mekku demonstroi tuon varren kuvion syksyllä. Varma en ole. Enkä silloin innostunut siitä, kun tavallisessa resorissakin oli sietämistä, mutta nyt, kun olen sukkaistunut, voisin yrittää. Että jos siitäkin julkaiset vinkkiä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!