torstai 14. maaliskuuta 2019

Kissalauma lähdössä kässämessuille

Tänne blogiin on jo vuosia tultu hakusanalla Kissasukat! Oikeasti se on toiseksi yleisin hakusana Susun Silmukoiden jälkeen. Sain omat kissasukkani lahjaksi kahdeksan vuotta sitten Ida-Marialta. Hän oli silloin opiskelija ja kesän harjoittelijana Anjalinilla. Nykyisin hän on puotimme verkkokauppavastaava. Yhtenä opinnäytetyönään hän kirjoitti kissasukkien ohjeen, koska sitä alkuperäistä ei löydetty mistään, vaikka haettiin kissojen kanssa. Ei korien. Omat kissasukkani on moneen kertaan parsittu ja äiti on kerran jopa terittänyt ne. Joka päivä kotiin tullessa laitan jalkaan kissasukat. Niistä tulee aina hyvä mieli, vaikka takana olisi kurjakin päivä.

Nyt ohjetta on vähän päivitetty ja selkiytetty. Oikolukijana ja arvokkaana kommentaattorina on toiminut ystäväni Neulefriikki Piiku. Kiitos asiantuntevasta avusta!

Vaikka sukkia on paljon, niin vähän vajavaisina tämä porukka lähtee viikonloppuna Turun Kädentaitomessuille. Ne ovat nimittän kaikki ilman paria! Syntyneet siinä ohjetta säätäessä.  Aikusten sukat on tehty teeteen Sallasta ja lasten sukat samalla ohjeella teetee Pallaksesta. Seuraavaksi kokeilen vauvasukkia teeteen Helmi -vauvalangasta. Messuilla näiden lisäksi tietenkin mukana paljon muutakin. Vähän vanhaa ja vähän uutta - ennen näkemätöntäkin. Uusimmat langat tulla putkahtivat puotiin tänään. Ja hilavitkuttimia on pakattu mukaan kassikaupalla.

Kässämessut Turun Messukeskuksessa 16.-17.3. Samalla lipullä pääsee myös Taide- ja antiikkimessuille ja nukkekotimessuille. Siispä oikea koko perheen tapahtuma. Tuuthan moikkaamaan?

Meidät löydät tutusta paikasta, sieltä C-hallin kulmasta tiskipisteen kohdalta paikalta C70. Mukaan on lauantaina lupautunut neuleiden monitaituri Neulefriikki. Ida-Mariaan saatatte törmätä sunnuntaina, mutta lauantaina hän pitää pystyssä The Lankakauppaa Salon Annankadulla. Verkkokauppahan on auki joka päivä. Nyt ei muuta kuin...
Häntä pystyyn ja menoks!

1 kommentti:

  1. Ny mää ihmettelen vallan kovast ette oo kehunu näit sukkii! Mahottoman kivat ovat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!