keskiviikko 22. toukokuuta 2024

Pikkusukkia ja kesäsukat

Jopas on taas aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta! Vaan eipähän valmiita kässyjäkään ole syntynyt. Jokunen aloitus ja sitäkin enemmän purkaleita!

Pikkusukkia tikuttelen aina välikässynä, kun muu ei nappaa.

Lanka: teetee Helmi, kerästä saa kaksi paria ja vielä jääkin. Puikot 2½ mm sekalaiset 15-senttiset. Niitä on kadonnut ja mennyt poikki, mutta sunnuntaina löysin yhden viime kesänä hävinneen Zingin lehtien seasta mökin kellarista! Nyt niitä on taas neljä. Viidennenkin olinpaikan tiedän, mutta sitä en varmaan tule saamaan takaisin koskaan.

Varrettomat kesäsukat ovat jokakesäinen hittijuttu. Kivat lenkkareissa tai muovitöppösissä paljaan jalan sijaan. Joka vuosi tulee aina uusia kesäsukkalankoja ja nyt Fortissima Cotton Miamista tikuttelin tämän vuoden versiot:

Kerästä saa vielä toisenkin parin. Puikot 2½ mm Ergonomicsit. Lanka on kokonaan villaton, joten sopii myös vegaaneille. Näissä 14 s/puikko ja koko n. 39.

Monta syytä on viime aikojen kässättömyydelle. Opintojen viimeinen rutistus oli pari viikkoa sitten. Hurja kahden vuorokauden tentti sujui mukavasti Bigi-kissan avustuksella:

Jotkut ottaa opinnot rennosti...

Kun viimeinenkin vastaus oli lähetetty, niin ajattelin palkita apurin katkiksilla. Tarjoilu oli ilmeisen hidasta, koska kisun oli ihan pakko olla omatoiminen ja käydä tassuiksi vielä sulamassa oleviin...

Me muuten saatiin siitä tentistä nelonen! Jos en muuta oppinut, niin sen, ettei yliopistoetäopinnot oo mua varten. Seuraavaksi jotain käytännönläheisempää kiitos.

Kymmenen päivän kisuseura loppui aikanaan. Vielä viimeiset kehruut ennen paluuta kotimaisemiin omien ihmisten seuraan ja hiirestämään.

Ankara kisukuumehan jäi, mutta luvassa on uusia hoitosessioita tulevaisuudessa.

Nyt kohti kesää perinteisen puodin keätsiivoilun merkeissä ja aika näyttää mitä muuta! Ainakin kesäkauppa Matildedalissa avautuu pariksi viikoksi taas 15.7.

Loppuun vielä se pakollinen sielunmaisemakuva... Äitienpäivän aamutyyni saaressa:

Jännittävää kuunnella uutisia, joissa varoitetaan tulvista siellä sun täällä. Merivesi sen sijaan on ollut koko kevään tosi alhaalla!


4 kommenttia:

 1. Ihanaa että siulla on hoitokisuja!
  just tänään tuli uutisissa että merivesi voi olla jopa 70 senttiä alempa nyt tai kohta pian. Meillä taas järven pinta ei ole ollut näin korkealla sinä aikana mitä tässä on asuttu, öö kait 32 vuotta.
  nuo pikkuiset palmikkosukat on sitten sööttejä

  VastaaPoista
 2. Kivasti sulla onkin ollut seuraa kisusta, ja ehkä pitänyt sulle pakollisia taukoja vähän. Jep, meri on alhaalla, Instan kuvan perusteella itärajalla asuvalla tutulla saattaa pian olla kävelytie toiselle puolelle;) Ai että mä viihdyn tääll Turuss. Kettu kulki äsken pihan poikki!

  VastaaPoista
 3. Ihania sukkia olet tehnyt. Suloiset nuo pikkuiset sukat.
  Onpas sinulla ollutkin hurmaavaa tenttiseuraa. Onnittelut isosta opiskelurutistuksestasi.

  VastaaPoista
 4. Olin omasta mielestäni kirjoittanut jotain. Mutta ehkä sitten vain ajatuksissani. Suloisia nuo pienet sukat ja kivoja välipalatöitä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!