perjantai 4. lokakuuta 2013

Pinkkipäivän BoleroTänään pukeudutaan pinkkiin. Siitä minäkin sain puhtia tikutella valmiiksi oman cacao-boleroni, joka on puolivalmiina matkustellut kässäpussin pohjalla jo muutaman viikon:
Heti kun sain valmiiksi tämän edellisen boleron, niin totesin et ittelle pitää saada samanlainen. Väri vaan ei ollut yhtään mua vaikka leijonankeltainen onkin tänä syksynä tosi muodikas. 

Lanka on ihanan kevyttä ja lämmintä teeteen cacao-lenkkialpakkaa. Vyyhdissä on 100g ja 500 metriä ja tänän boleroon riittää mainiosti yksi vyyhti. Tähän meni 91g ja tällä kertaa tein sen ohjeesta poiketen seiskan puikoilla. Eilen kävin vielä hakemassa R-kioskilta meille Roosat nauhat. Näillä mennään tähän päivään!
Tänään on varmaan myös hyvä päivä muistuttaa sytomyssyistä. Niitä ikävä kyllä tarvitaan jatkuvasti!

Keskeneräisyyksiä metkustelee kässäpussin pohjalla vaikka kuinka monta. Siksi en ollutkaan yhtään pahoillani, kun Karvis perui eiliset treffit. Suoraan sanoen alunperinkään ei yhtään kiinnostanut Tre Kronor af Stockholm Aurajoessa ku se on nähty ennenkin (kait). Vielä vähemmän kiinnosti opetella ajamaan automaattivaihteista autoa (Karvis oli jo löytänyt tarpeeksi suuren parkkipaikan, jossa ei ole yhtään estettä sadan metrin säteellä). 

Muodon vuoksi mökötin vähän, mutta sovin saman tien uudet treffit. Omalle kotisoffalleni ihanan alpakkaneuleen kanssa! Tosin loppujen lopuksi siinä kävi niin, että tein itse oharit Alpakalle ja ryhdyin siivoamaan jääkaappia. Siinä se ilta vierähti huomaamatta muumioituneiden hillopurkkien sun muiden jääkaapista löytyneiden tunnistamattomien juttujen parissa. Tänä iltana uusi yritys! Siis Alpakan kanssa…ei Karvisen;)

8 kommenttia:

 1. Tänään on myös Eläintenpäivä ja -viikko alkaa. Rapsutuksia Tassulle.

  VastaaPoista
 2. Yhä enemmän lämpenen ajatukselle, että miniä saa tämmöisen boleron joululahjaksi :)
  Hyvää Eläintenpäivää Tassulle ♥

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä tosi nätti. Aikoinaan tein keepin äidille cacaosta. Ja hän ainakin piti sitä paljon.

  VastaaPoista
 4. Juuri tuollaista väriä tarvitaankin näinä päivinä! On tosi kaunis!!
  Sytomyssyjä toimittelen itse TYKSiin, kun ei vissiin niitä nyt kukaan
  täällä turun seudulla kerää..... Ainakaan en tiedä...

  VastaaPoista
 5. neuloo mopsien kanssa4. lokakuuta 2013 klo 18.20

  Roosapäivää olen viettänyt minäkin, piti tulla käymään, mutta chef oli kiireinen jne. Niin, olisin näyttänyt, kuinka söpö olen melkein Nasuna.
  Bolero on taas onnistunut neule (en sano tekele, koska sanalla on vähättelevä kaiku) sinulta ja takuulla tulet käyttämään sitä. Tiedän parikin huulipunaa, mitkä sävyltään sopisivat loistavasti siihen... LOL
  Eilen loin jo 4 silmukkaa, jos tänään saisin luotua lisää muutaman, hitaasti hyvä tulee ja 61 olisi tavoite. Vähän kankealta tuntuu kämmenessä ja sormissa vielä. Mutta odotan innolla niitä pimeitä iltoja, jolloin käperryn elukoineni tuoliin ja NEULON! Jos elukat antaa mun...
  Viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen bolero. Voi ,voi,kuinka mä katselen tarkasti,kun näkyy pieniä vilautuksia sun kaupasta. Voi sentään,.kun en ole vieläkään päässyt sinne,mutta toivon joskus pääseväni.

  VastaaPoista
 7. olisipa kiva saada ihan ohje polerosta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!