tiistai 19. marraskuuta 2013

Cacao haarukkaponcho vai maksettu mainos?Bloggaustauko vaan venyy ja venyy. Ei täällä kässyjä sentäs olla unohdettu…vaan se on niin et mitä monempi uus kässy on jonossa, niin sitä vaikeampaa on aloittaa niiden muistiinkirjoittaminen. Ja kuka jaksaa lukea jotain megabloggauksia? En minä ainakaan. Jos nyt en muutenkaan ole viime aikoina blogeja lueskellu. Mut luulen sen johtuvan vaan siitä, et keski-ikä-kakkulat vetelee viimeisiään ja uudet pitäis hankkia… Täl kertaa tulee lyhytbloggaus ja sen ratkaisi LIV-kanava. Yhdeksältä alkaa Sydän Karrella ja Meryl Streep on mun lemppari!

Salon Seudun Sanomissa oli sunnuntaina 10.11. ihan etusivun juttu  ammattibloggaajista. Pisti vähän miettimään et onkohan tässä sellainen? Siis kaikki vakilukijathan tietää, et mulla on The Lankakauppa (Mainos – linkki vie mun oman puodin sivuille), The Lankakauppa ei tietenkään maksa mulle siitä, että bloggaan mut suoraan sanoen – ei se huonoa tykkää, jos vaikka joku mun blogin lukija innostuis ostamaan jotain lankaa. Vaikeaa eettistä pohdintaa olen harrastanut – koska alun perinhän tämä blogi oli mun henk koht muistilista ja silloin vanhoina hyvinä vuodatuksen aikoina täältä saattoi lukea ihan hauskojakin juttuja (ainakin omasta mielestäni vanhoja juttuja lukiessa naurattaa usein).
Niin et kerron nyt heti alkuun et tää juttu sisältää tuotesijoittelua. Puodin lankahyllyt on esillä ja kaikkest pahinta taitaa olla se, et olen langankin saanut ihan ilmaiseks viime kesänä teeteeltä! Siis sain näytevyyhdin syksyn uudesta cacaoväristä ja ohjeenkin ja ohje on julkaistu vasta 1.11. ilmestyneessä teeteen ilmaisessa verkkolehdessä! Lisää mainosta: Jos sulle ei vielä tule sitä ilmaista ohjelehteä, niin sen voit tilata omaan sähköpostiisi klikkaamalla TÄTÄ linkkiä. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa. 
Siis heinäkuun helteissä ja kun en vielä oikein voinut neuloa ku oli se vasen käpälä vähän tärviöllä, niin virkkailin. Haarukkavirkkaus oli hauskaa – neljän kukkasen päivävauhtia etenin. Haahaa! Tähän saan vielä yhden mainoksen: Anjalinilta saa poncholangan lisäksi ostaa myös pitsihaarukoita! Ja Virkkuukoukkujakin… Pitsihaarukka on säädettävä – sillä voi tehdä 2 cm haarukkasuirua ja 10 cm suikalieita ja kaikkea siitä väliltä. Näppärä vehje – ei tarvita montaa haarukkaa vaan selviää yhdellä aparaatilla.

Ohjeessa on menekki kaksi vyyhtiä, mutta sain kokeeksi vain yhden. Se riitti ihan hyvin kun ei tehnyt hapsuja. Pitsihaarukan pakkauksessa on hyvät kuvat haarukan kieputtamiseen – mut kuka sitä nyt ohjeita lukee? Monta kuukautta myöhemmin huomaisin omat kukkani ihan päin seiniä tehdyksi – mut hullu ei huomaa ja viisas ei virka… Vai onko niin et viisas ei VIRKKAA?
Cacao-lenkkialpakka on ollut yks tämän syksyn suosikkilangoista. Keveänä ja kutittammattomana se kelpaa moneen lähtöön. Ja vaikka tekis pitkän villatakin, niin kukkaro ei rasitu – 500 metriä vyyhdissä riittää ja riittää…
Mut nyt tää tilitys loppuu. Tämä menee ripustamaan pyykit, pesemään nassunsa, hakemaan neulomuksen ja tällää ittensä soffalle Tassun viereen. Elokuvailta alkaa!


P.S. Hih hih! Viimeinen mainos tähän postiin... Arvatkaapa kuka tykkää cacaosta kans? Ja avatkaapa montako ahvenfilettä piti maksaa tästä mainoksesta :)


7 kommenttia:

 1. neuloo mopsien kanssa19. marraskuuta 2013 klo 22.10

  Ei kun Cacaolle! Kaunis sininen, kirkas olematta räikeä kuitenkaan. Ja onhan ponkokin hieno! Mitäpä, jos kokeilisin virkkuuta?
  Meryl Streep on loistava ja Jack Nicholson karismaattinen. Katsoin kuitenkin Downton Abbeyn.

  VastaaPoista
 2. Kaunis on!
  Täytyy tunnustaa, et toi oli uudessa TeeTee lehdessä ainoa malli, mikä innosti tutkimaan tarkemmin. Meil Pikkumammutin kans meni ilta ihan pipariks, ensimmäiset tänävuonna ja vieläkin huusholli tuoksuu jouluisalle.
  Tassul kans terveisii koko porukalta!

  VastaaPoista
 3. Onpas tosi hieno ja kauniin sininen!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniin sininen! Kyllä tuosta mainoksesta jo hieman maksaakin :)

  VastaaPoista
 5. Kait tääll saa kirjoittaa eriäviäkin mielipiteitä? Siis mun mielestä toi on kamala, kaikki haarukkapitsijutut on kamalia, yhtään nättiä en oo nähny. Niih.
  Jos Tassu tykkää langasta niin ei sille yhtään filettä tarvinnu maksaa, ihan ite tuli poseeraamaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ku joku on rehellinen! Myös mun mielestäni tämä on kamala:-) En ole muuta väittänytkään... Vai miks ihmeessä olisin "unohtanu" tämän blokkaamisen ku tekele oli valmis jo heinäkuussa.
   Mun mielestä kyl se Katian Perusta tehty haarukkapitsiponco on kyl ihan nätti...

   Poista

Kiitos kommentistasi!