torstai 21. marraskuuta 2013

Kissamaista messuilua

Joopas - kävin sitte Tampesterin messuilla minäkin. Ei kyl ollu ollenkaan tarkoitus, mutku Piikun kalenterissa oli pikku virhe ja Ida-Maria näyttti vihreää valoa vapaapäivälle keskellä viikkoa niin Extempore...Matkalla oltiin!

Matkan varrelta kerättiin kyytiin autollinen jalkoja, käsiä ja päitä. Kyllähän matkapuheet oli jokseenkin "ilmaa puhdistavia" mutta ei me sentään ruumiitä aikaan saatu. Päät oli styroksia ja muut jäsenet jotain kovempaa muovia...

Kuvittelin et perjantaina messuilla olis vaan kourallinen ihmisiä ja saisin kuleksia ihan rauhassa ittekseen. Messyjärjestäjien iloksi varmaan voin kertoa, että ainakin meidän parkkipaikalta oli suunnilleen kilometri ovelle - aamusella kotona messukuntoon tällätyt frisyyrit oli kosteassa ilmassa muisto vain. Onneks me kuitenkin nähtiin Turussa toinen toistemme kampaukset - ihan siisteinä me matkaan lähdettiin!

Jaa et mitä messuilla? Joka vuosi ajattelen et jos jotain uutta... ja aina petyn. Niinnkuin yksi kolleegani sähköpostilla viestitteli et ne puutulppaanit on nähty jo NIIN monta kertaa. Tosin - puutulppaneista on jo niin kauan, et jos joku niitä möis niin luulisin niiden olevan taas ihan hottia...

Mikä mulle jäi mieleen niin virkatut pikkuliinat. Niitä oli tällätty jokaiseen hameenhelmaan, tyynynpääliseen ja patalappuun. Niitä oli huovutettu ja tärkätty. En tiedä onko tämä nyt uusi kierrätysvillitys - mummojen liinat hyötykäyttöön - vai virkkaako joku näitä ihan varta vasten. Olen varmaan kamala skeptikko mut klipsuvirkkuubuumin keskellä tää oli eka ajatus. Oli ne nättejä kuiteski.

Olihan se kuitenkin kivaa tavata ihan nenätysten paljon tuttuja. Niinkuin Pitsi&Palmikon (=Pepan) Laura ja Anu, Puffalan Tiina, Lankapisteen Virpi ja monia muita!

Ku kert messuiltiin, ni pitihän sitä jotain ostaa... Lankatarpeita ei mulla sattuneista syistä ole ja askartelu ei kiinnosta. Jos kiinnostais niin kaiken tarvittavan saan varmasti seinän takaa Mulperista. Siispä ostokset oli kertakaikkiaan turhakkeita ja ihan kissamaisia...
Keittiöön kello. Sekin olis varmaan ollu saatavilla lähempääkin, sillä valmistaja on Somerolta. Oli vaan pakko saada, vaikka nykyinen keittiön kelloni oli ihan ehjä...

Vanhat patavahtini ovat kadonneet. Ne ei voi olla palaneet kevään katastrofissa, mutta mistään niitä ei löydy. Siispä kissapatavahteja oli oikein ostoslistalla. Musta Kissa kuvassa on Karvisen messutuliainen - muistaakseni hänellä ei vielä ollut yhtään sellaista turhaketta ku jääkaappimagneetti...

Hauskaa oli tehdä ikioma pinssi ja kerätä mukaan noita ovenkahvaan laitettavia varoituksia:

Mut kaikkest ihaninta oli päästä kotiin ja takaisin omaan puotiin,,, Matkailu avartaa mut oma maa mansikka!

OSTIN myös kaksi kerää lankaa. Jatkeeksi viime vuoden ostokseen, josta ei mitenkään voisi tulla nuttua näin paksulle. Kotona huomasin et väärää väriä oli ja niistäkin toisen kerän Tassu omisti itselleen. Pelastin sen mut en ole tutkinut tarkemmin tärviötä.

Kirjafriikille messuilta löytyy aina jotain:

Ainut oikeasti uus juttu itelleni oli jakkilanka ja jakinluusta tehdyt napit. Sekin pikkuinen loossi sitten hävisi eikä löytynyt uudelleen. Siispä omalle ja muidenkin messuohjeistukseen pitäå lisätä et JOS haluat palata jollekin messukojulle uudelleen niin kirjoita sen numero muistilappuun! Väsyneenä ja koko messut kiertäneenä ei sitä "The messuosastoa" enää löydä...

Kotiin palattiin väsyneinä ja?

Onneksi edessä oli ihana kotiviikonloppu. Tassu, joka oli jäänyt ilman messutuliaisia pääsi sentään ulkoilemaan:

Mökkikauden päättyessä Karvis lupasi Tassulle, et pääsee joka viikonloppu ulos. Kuinkahan lupauksen käykään syksyn pimeissä ja talven pakkasissa?

Päätettiin Piikun kanssa lähettää Idalle sopiva kiitoskortti vapaapäivästä. Kaikessa lähtöväsyssä se kuitenkin unohtui...  Mu parempi myöhään - Piiku oli hoidellut homman jälkikäteen ja kortti saapui perille alkuviilosta. Postileima tais kuitenkin olla Turku..
Viikonloppuna ystävä tulossa käymään. Huomenna teatteriin ja sit? Voi miten kivaa ku ei tarvii miettiä mitä ja miten. Onko huusholli puts ja plank. Ollaan vaan ja mennään fiiliksellä. Ystävien kanssa ei tarvii pingottaa.

Ja nyt vähän telkkua ja neuletta...Meryl Streeppi AVALLA.

Hyvää Kissaa Vaan teille muillekki!


3 kommenttia:

 1. Onkin kissamainen postaus.

  Upeita ovat messuostoksesi. Nuo kirjat ovat oikeita aarrekirjoja.

  Ihanaa alkavaa viikoloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hyvää kissaa vain itsellesi, blogikoira voi kyllä olla aivan eri mieltä;) Näin nuo kortit messuilla sunnuntaina, mutta olin niin nääntynyt, etten jaksanut enää innostua.

  VastaaPoista
 3. Tampereelle asti en ees aikonu, stadin Elma-messut oli mielessä nähdä mutt en meekään, kaikki on jo niin nähty kuten kirjoitit. Noh, olishan täällä ne eläimet sun muuta mitä ei usein näe mutt. . .
  Noi Kissamaiset kortit on niiiin ihania, mullahan on tuolta hiirimatto: "en se minä ollut" - kuvassa kissa on kaatanut kukkaruukut.
  Tassulle rapsut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!