lauantai 12. huhtikuuta 2014

Bambutiskirätit, paluu arkeen ja Anjalinin verkkokauppaaKerrankin meikäläinen on ihan sanaton. En osaa muuta kuin kiittää kaikista ihanista kommenteista edelliseen kirjontapostaukseeni. Vaikka omasta mielestäni liina on saavutus ja aika nättikin niin ei se nyt niin ihmeellinen ole – tosin tässä blogissa jotain ihan uutta. Vaikka kirjotut kukat on kauniita niin luonnossa monin verroin kauniimpia, joten tässä kiitoskukkaset teille kaikille:
Viime lauantaina löysin kevään ensimmäiset sinivuokot kotimatkalla Uittamon Lavan parkkipaikan viereltä.

Paluu arkeen kevään kaikkien juttujen jälkeen on ollut…hidasta. Neulomuksia ei ole syntynyt muuta kuin muutama tiskirätti:
Mut onhan sekin tosi tärkeä juttu. Raitarätti jämäbambuista ja valkoinen teeteen Bambu&Kumppanista. 

Messujen jälkeinen viikko meni ihan vaan toipumiseen. Viime viikolla oli räteille käyttöä, kun kevätaurinko paistoi ja paljasti kodin talvenjälkeisen surkean ilmeen. Siivoilu auttoi vähän kurjaan mielentilaan varsinkin kun Rypäleen pakoputkikin oli poikki. Nyt ollaan voiton puolella siivoilussa ja pakoputkikin ehjättynä.

Kun kevät näyttäytyy niin lankakauppiaiden on aika alkaa miettiä jo ensi syksyä ja jopa seuraavaa kevättä! Sitä varten keräännyttiin viime sunnuntaina Porvooseen:
Kiitos kivasta matkaseurasta Käsityö-Elisan Mariann ja Maria ja kaikille muille Shoppikolleegoille ympäri maan. Oli mukavaa vaihtaa kuulumisia ja suunnitella tulevia! Melkein jo alan odotella syksyä…

Toki olen ylpeä omasta kirjontaliinastani, mutta onhan se aika vaatimaton verrattuna muiden kässyihin. Tänä vuonna Salon Kansalaisopiston kevätnäyttely järjestetään (säästösyistä?) virtuaalisesti. Eri toimipisteiden käsitöitä voi käydä ihailemassa Facebookin Salon Kansalaisopisto Kädentaidot –sivulla. Facebookissa ei tarvi olla eikä kirjautua sisään ja silti voi käydä katselemassa kuvia. Livenäyttelyitäkin on ja mm. Piritassa on sunnuntauna avoimet ovet ja myös ensi syksyn Kansallispukukurssin infotilaisuus. Kannattaa mennä.

Puodissa ollaan pikkuhiljaa pakattu villoja takahuoneen puolelle ja annettu tilaa kesälangoille.  Minä olen huseerannut livepuodin puolella ja Ida-Maria on aamusta iltaan touhunnut Anjalinin verkkokaupan kanssa. Käykääpä sielläkin ja tilatkaapa uutiskirje! Toki ihan fyysisiäkin tuotteita sopii tilata ja kesäkuun loppuun asti postipakettikin on tosi halpa.

Piiku ilmoitti heti verkkokaupasta kuultuaan et kyl hän vois sieltä tilata, mut kun langat on ennenkin tulleet Turkuun valoituksetta niin ei suostu. Ei hätää - tuotteiden nouto ilman toimituskuluja onnistuu Turustakin kun valitset toimitustavaksi ”Nouto kauppiaan toimipisteestä” ja lisätietoihin et Turusta. Sitten sovitaan treffit johonkin. Aikana ennen verkkokauppaa usein olen kuskannut lankaa Majakkarannan S-kaupan pihalle… Mitäpä sitä hyvää ja toimivaa systeemiä muuttamaan!

Moni ajattelee et olis kivaa olla lankakaupassa töissä. Sais vaan neuloa päivät pitkät. Todellisuus on aika toisenlaista – meillä on viime kuukaudet vietetty aika tiiviisti tietokonetta näpytellen. Mut ens viikolla meillä pidetään tietsikkapaasto ja NEULOTAAN!

8 kommenttia:

 1. Uåeaa kukkaloistoa. Rakastan sini- ja valkovuokkoja.

  Upeita rättejä olet thnyt. Tuo raitarätti on varmasti vaikea tehdä.

  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hyvää viikonloppua! Muistaakseni en käyttänyt ihan noita sanoja.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain sinne päin kuitenkin ;-)

   Poista
 3. neuloo mopsien kanssa12. huhtikuuta 2014 klo 9.50

  Sinivuokoista kiitos! Näin muutaman luonnossa eräänä aurinkoisena iltana ja alkoi tehdä mieli sinivuokonsinistä lankaa!
  Minulla on vähän nyyhky olo, tunnin kuluttua viimeinen Neuleklubi tällä erää ja viimeisen kerran tutuissa tiloissa, ensi syksynä jossain muualla. Muutoksiin tottuminen näin ei-enää-fyysisesti-nuorena vaatii aikansa, mutta jotain pysyvää on, langat, puikot ja neuloosi ja henkilökohtainen palvelu The Lankakaupassa! Viikonloppua :) !

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat värit tuossa keskimmäisessä tiskirätissä!:)

  VastaaPoista
 5. Sittenhän siellä lankakaupassa vasta mukavaa onkin, saa sekä neuloa, että olla tietsikalla. Se olis ihan lempityöpaikka minulle =D

  VastaaPoista
 6. Kevätkukkia,kiitos.Ja hienoi rätei,kyll noill kelpaa pyyhkiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!