tiistai 15. huhtikuuta 2014

Virkattu pikkulaukku Gaalasta

Niin sitä vielä loppuviikolla uhosin et ens viikolla neulotaan! Kuis kävikään? Virkkausta pukkaa!
Gaalalangan juhlaviikon pikkulaukun piti tulla valmiiksi jo viikonloppuna, mutta virkkaaminen on tunnetusti meikäläiselle hankalaa ja vastenmielistä puuhaa ja mökillä on tähän aikaan vuodesta muutakin tekemistä...

Lankana teetee Gaala ja Almina, koukku 3 mm Knit Pro Soft Grip (ja myöhemmin 2,5 mm tavallinen ikivanha Aero). Gaalaa kului 40 g ja Alminaa 15g. Laukkuun mahtuu mukavasti puhelin, luottokortti ja huulipuna ja ei kun menoks kesäjuhliin!

Ohjeessa laukku on hienostuneen valkoisista langoista tehty. Minä kun olen sekä käytännöllinen että sottapytty ni päädyin toisenlaiseen väritykseen. Ja nuukakin olen (ku ei muka lankaa ole tarpeeksi) ja Olivia-bolerosta oli jäljellä melkein kokonaiset kerät molempia lankoja...
Neuleohjeista yleensä selviän, mutta virkkausohjeet tuottaa välillä tuskaa. Jos ohjeessa lukee, et "Virkkaa 6 kjs, tee ps koukusta laskien 4. kjs:aan" ni mihin silmukkaan se piilosilmukka sit pitää tehdä??? Onko se koukulla oleva (mun mielestä kuudes) silmukka ykkönen vai nolla???? Onneksi apu löytyi nopeasti mallin suunnittelijalta Pitsi&Palmikon Anulta. Kiitos!

Siis se koukulla oleva on nolla!

Ja kun olen kauhean aikaansaava ja fiksu ihminen, niin teen aina monta asiaa yhdellä kertaa. Esim eilisiltana furminoin kissaa JA välillä virkkasin. Samalla sohvalla sulassa sovussa minä, Herra Hassu Tassu Kissanen ja VALKOINEN virkkauslanka! Huonostihan siinä kävi:

Se EI ole likaa. Ne on Tassunturkkia... Aamulla virkkasin sit uuden läpän. hyvä niin. Ekas läpäs oli muutenkin "vähän" liikaa pylväitä ja koukunkin vaihdoin pienemmäks.
Gaala-juhlaviikko huipentuu Anjalinilla perinteisesti LANKALAUANTAIHIN! Pysykäähän kuulolla...

4 kommenttia:

 1. Mikä ihana yhdistelmä! Siis Tassu, virkkuu ja furminaattori, toki langat myöskin. Muistan kuinka furminaattorin alkuinnostuksessa saatoin furminoida kissan lähes kaljuksi.

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti pikkulaukku, harmi, ettei ole kesäjuhlia tiedossa.

  VastaaPoista
 3. Moiks!

  Blogissani on sinulle haaste.
  Aurinkoista pääsiäistä:)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!