perjantai 23. lokakuuta 2015

Kumma rumahuivi

Näin lankakauppiaana ei jämälankaprojektit tietenkään herätä ankaria hurraahuutoja. Mutta kun on itsellä tarpeeksi ihana jämälankoja ja tarpeeksi mielenkiintoinen ohje niin kyllä meikäläinenkin sortuu...

Räsymattopaidasta jäi kohtuulisen monta Rowanin Felted Tweedin nyssäkkää. Ja joskus kesällä sain antaa käännösapua asiakkaalle Color Affectioniin... Siitä se sitte lähti - jänskä malli ja johonkin ne langat piti hukata!
Felted Tweedin kaikki sävyt sopivat toisiinsa vähän niin kuin kasvivärjätyt joten pistelin menemään keränlopun toisensa perään ja pidin itseni kanssa hauskaa. Alkuinnostus oli huima vaan jossain vaiheessa huivi alkoi näyttää enempi ja enempi rumalta... Mökkikässynä tämä oli pitkään - aika aivotonta ainaoikeaa. Niinku jämälankaprojekteissa useimmiten käy - multahan loppui lanka viime metreillä ja tekele päätyi kaupunkiin. Siispä kilauttamaan kaverille, jolla tiesin olevan tätä lankaa monista projekteistaan - kuten tästä kirjoneuleesta. Eikä siinä vielä kaikki . loppuviimeeks piti sit kuitenkin ostaa yks kerä. Ja sisäinen lankakauppiaani taas miettii, et onkohan jämälankaprojektit sittenkään niin huono juttu ;)

Just sinä karmeana viikonloppuna, kun kässäpussi unohtui Saloon, niin tämä mökkikässykin lojui kotikotona soffannurkassa! Eikä enää montaa kerrostakaan puuttunu. Sunnuntai-iltana kotiin päästyä Karvis heti ohjas mut tikuttamaan, koska nyt viimein oli tikutusLAITTEET saatavilla.

Ohjeen sijainnista ei tietoakaan, mutta tikuttelin menemään kun viimenkin sain kunnon lankaa ja puikot käsiini. Omituinen tuli... Toisessa reunassa on kummallinen lirpake ku taisin lisäillä vähän enempi ku piti.

Joka tapauksessa huivi on ollut käytössä jo pari viikkoa. Se on tosi kiva harteilla kun istun kotisoffalla neulomassa kylmän ulkoseinän jäätäessä hartiaa.Ei liian lämmin, ei kylmä. Ihan täydellinen Kukaan ei tietenkään huomaa, että langat on edelleen päättelemättä. Eihän?

Kummahuivi mut ei sittenkään niin ruma. Näin ihananst langast ei taida kovin rumaa saada aikaseks!

Ai juu - puikot 4,5 mm Knit Picks vaihtopääpyöröt ja menekki 241 g. Tassu on hyväksyntänsä antanu.

6 kommenttia:

 1. Tosi nätti huivi. Tuo on se malli josta minäkin haaveilen. Ensin vaan täytyis odottaa että tytär ostaa mallin minulle, kun en itse omista Paypallia enkä luottokortteja ja sitten jonkun pitäis vielä suomentaa se minulle. Turhan työlästä, taitaa jäädäkin haaveeksi =)
  Tassu se näyttää aina vaan niin hyvin voivalta. Mikäs on ollessa perheen ainoana lemmikkinä =)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana huivi ..pitäsi kokeilla joskus itsekin tuota malli. On taas vaaan niin monta juttua jotka pitäs neuloa ensin.

  VastaaPoista
 3. Ei oo rumahuivi kun on nättihuivi!

  VastaaPoista
 4. Huivisi näyttää hienolta!! Tekis mieli "etsiä" omat "jämälangat" ja neuloa samanlainen sellainen ihanan värikän.

  VastaaPoista
 5. Kaunis se on; ihailen noita värejä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis se on; ihailen noita värejä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!