perjantai 19. helmikuuta 2016

Hassut nessut

Aina joskus mua pukkaa idealla. Usein ideat jää ideoiksi. Harvoin niitä ryhdyn toteuttamaan. Ja jos vaikka ryhdyn, niin usein tulos on sellainen, että yön pimeinä hetkinä tuotokset olis syytä kaikessa hiljaisuudessa kiikuttaa roskikseen ja unohtaa koko juttu.

Mutku... Mää oon tällanen hölösuu ni pitää kaikki tärvellyksetkin julistaa kaikille naurettavaks.

Nessukkaat kolahti. Ja heti pälkähti päähän et ne olis kivat huopatossuina. Siispä tuumasta toimeen!

Omat ekat, Piikun modaamat, ja vielä löydetty uudempi ohje... Teeteen Sagaa vajaa kerä, 5½ puikot ja jättiläisen tossu...eikun nessukat! Ja lankaa tietenkin kului vaikka kuinka ja paljon eli ainkakin 200 g. Kaksi pyöräytystä pyykkikoneessa kolmessa kympissä (Saga ei käyttäydy kovin hyvin mun koneessa - aina tulee tönkköä, joten varovasti piti aloitella).

Ainakin koko 46 on nessukkatossukkaat:
Ehkäpä homma kaipais vielä vähän kehittelyä, mutta oma innostus loppui tähän... Mut en vieny roskikseenkaan. Aika hauskat jollekin isokenkäiselle.

Ystävänpäivänä äiti vei meidät pizzalle (koska isälle ei kelvannu nepalilainen, koska siellä ei ollu mitään "normaalia" ruokaa). Pizza ei koskaan petä - vattat pullollaan tultiin meille lesillisille ja pelaamaan Unoa. Kukahan mahtoikaan olla pelin Uuno?
No minäpä tietenkin - Tassun suosiollisella avustuksella!

Hyvää viikonloppua ja hiihtistä kaikille!

3 kommenttia:

 1. Pitäähän Tassunkin saada pelata, ainakin tarkkana katsoa että jako menee oikein eikä kukaan kurki toisen kortteja.
  Uuno on aina jonkun oltava, vuorollaan;)

  VastaaPoista
 2. Bigfootin nessukkaat! Pitäähän jetillä tai lumimiehellä olla omansa. Juttu on vaan se, että mistä sen löytää... Kun löyät, niin kerro että sen isojalkaisemmalle kaverille meinas tulla täältä sukat. Tähtäsin kokoon 43 ja niistä tuli noin 47. Leveys oli kyllä neliykköseen sopiva. Purkasin sit kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Isojalkaset miehet aina valittaa, ettei heille löydy sukkia eikä tossuja. Nythän olis ainakin yhdelle nessukkaat. Toivottavasti kohtaavat toisensa =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!