keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Siskorusettisukat

 Siskot – syöpäkuntoutujat ry tukee syöpään sairastuneiden naisten kuntoutumista sekä lisää tietoisuutta syövästä. Lisätietoja www.siskot.info

Viime syksyn Siskorusetti löytyy nyt myös sukkaohjeesta. Tekstiiliteollisuus Oy ja sitä myötä meidänkin puoti on mukana koko vuoden kestävässä Siskorusettisukat -kampanjassa. 

Minäkin lähdin mukaan heti Tyksin Ystävänpäivän sytomyssykeräyksen jälkeen:

Lanka teetee Pallas ja menekki yhteensä 103 g. 3 mm Knit Picks sukkiksilla neuloin. 

Ohjeet Siskorusettisukkiin löydät TÄSTÄ linkistä.

Meiltä ja muilta kampanjassa mukana olevista teeteemyymälöistä saa 15% alennuken siskorusettisukkalangoista vuoden loppuun. Valmiit sukat voi toimittaa osoitteella:  

Sinelli Oy / Siskot
Martinkyläntie 63
01720 Vantaa

TAI

Voit myös tuoda sukat meille Anjalinlille, josta toimitamme ne edelleen Tyksin syöpähoitoja antaville osastoille. Myös myssyjä saa tehdä/tuoda edelleen ympäri vuoden.

4 kommenttia:

 1. neuloo mopsien kanssa3. maaliskuuta 2016 klo 7.43

  Kauniit sukat, herkkä kuvio. Olen mielelläni mukana kampanjassa, mutten tee sukkia. Mielelläni lahjoitan lankapaketin jollekulle, joka innolla sukkia neuloo. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.

  VastaaPoista
 2. Kaunis sukkamalli! Ehkä minäkin parin vuoden kuluttua ehdin nuo tekemään.

  VastaaPoista
 3. Olen just tekemässä syöpään sairastuneelle ystävälle sukkia ja ostin langat toisellekin sairastuneelle ystävälle. Tässä iässä alkaa olla noita sairastuneita ystäviä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!