perjantai 18. maaliskuuta 2016

Messusukat

Viikonloppuna Turun Messukeskuksessa on Kädentaitomessut. Mekin ollaan siellä (ja kivijalkapuoti Annankadulla Salossa on kii). Tuttu paikka osastolla C 70. Siinä ihan pehmisjäätelön (ja vessan, tiskipisteen ja roskiksen) läheisyydessä.

Piti mulla olla messusukatkin...Mut ne on vähän vaiheessa.
Tässä mallissa ollaan, mutta taas tuli todistettua Fortissima Cotton Stretch -kerän riittävyys  polvareihin! Viime vuonna tämä oli suosikkilanka ja kotiin palatessa oli jäljellä yks vaivanen kerä. Tänä vuonna ollaan valmistauduttu vähän paremmin... Ei sukkii eikä tietoakaan messumekosta mut kai tuolta joku riepu päälle löytyy huomiseksi. Tervetuloa osastollemme!
Aamulla näytti tältä, kun oltiin Karvisen kanssa purettu kaks autollista:

Jossain vaiheessa todettiin, että molemmille osapuolille on helpompaa, jos Blogikuvaaja ottaa kuvan ja poistuu paikalta ;)

Tällä hetkellä näyttää tältä:
Huomisaamuna:
Kaikkea kivaa ja vähän uuttakin juttua mukana. Kiva olis tavata kaikki blogi/verkkopuoti/kivijalkapuotituttuja ihan kasvotusten.Kuutiopuikkoja, hiilikuituja, koivuja 120 cm pyöröjä, 30 cm pyöröjä, 50 cm bambupyöröjä, Waves-koukkuja, elektronisia kerrosmittareita ja kaikkea hassua hilavitkutinta mukana...
 
Klipsulankoja ja noitaliemilankoja...

Nähdään Turussa viikonloppuna!

9 kommenttia:

 1. ihanalta näytää ja varmasti tulisin jos välimatka ei muodostuisi niin monesta sadasta kilometristä, hyviä messupäiviä

  VastaaPoista
 2. Hyvänmielen blogi. Taas tuli hymy huulille lukiessa. Tällä kertaa viimeisen lankakuvan hintalappua lukiessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Piti heti käydä tarkistamassa et mika kamala kirotusvirhe tällä kertaa! No ei mikään ja tiedoksi et alpakat meillä on nykyään ihan tahallaan aplakoita :)

   Poista
 3. neuloo mopsien kanssa18. maaliskuuta 2016 klo 21.07

  Onnea messuille, toivottavasti kaikki löytävät paikalle ja kauppa käy . En pääse paikalle, mutta kivijalassa taas nähdään! Hyvää messuviikonloppua!

  VastaaPoista
 4. neuloo mopsien kanssa18. maaliskuuta 2016 klo 21.08

  Onnea messuille, toivottavasti kaikki löytävät paikalle ja kauppa käy . En pääse paikalle, mutta kivijalassa taas nähdään! Hyvää messuviikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Voi, siellä olis ollut sinun lisäksi kaikkea ihanaa nähtävää ja hiplattavaa, mutta kun on tuota matkaa. No, en minä sinua olis hiplannut, halannut vaan. ;)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti messut menivät mukavasti :)

  VastaaPoista
 7. thanks a lot admin on your information and sorry permission share
  cara paling jitu mengangkat sel kulit mati

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!