keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Hullun Halpa lauantai tulee taas!Jo perinteeksi muodostunut Hullun Halpa lauantai järjestetään Anjalinilla taas lauantaina 14.5.

Yli tuhat kerää valikoimasta poistuvia lankalaatuja ja poistuvia lankavärejä myydään ihan Hullun Halvalla! Alennukset vähintään 40 % normihinnoista. Lankojen lisäksi puodissa voi tehdä myös muita löytöjä: kankaita, poppanaa, valmiita neuleita, kirjontatöitä, neulelehtiä ja mitä me vielä keksitäänkään ;)
Tänä vuonna ollaan molemmat paikalla. Ida-Maria ei lähde Tampesteriin ja minä olen luvannut olla hyppimättä parvekkeelta juuri ennen hoohetkeä. Blogikuvaaja jopa kielsi multa siivoamisen, mutta pakko sentään on imuroida heti tämän postauksen jälkeen…
Hullun Halpa lauantai järjestetään myös monessa muussa teeteeSHOPissa ympäri maata. Listan Hullun Halpaan lauantaihin osallistuvista liikkeistä löydät klikkaamalla TÄSTÄ.
Meidän tarjouksiamme voi jo etukäteen käydä haistelemassa Facebookin Hullun Halpa Lauantai -tapahtumassa. Huomenna torstaina sinne tulee lisää houkutuksia…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!