keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Adaminan helmi CAL Hyvät haltijattaret

Huomenna se alkaa: Adalminan Helmi Crochet Along!

Virkattu peitto syntyy Topeliuksen sadun mukana. Ensimmäinen pala on nimeltään Hyvät haltijattaret.

Värivaihtoehtoja on kuusi:
Mallipeitto on virkattu ykköstolpan väreillä. Anjalinin Facebook-sivuilla oli viikonloppuna äänestys, jossa suosituimmaksi värivaihtoehdoksi nousi väri 4. Äänet jakautuivat varsin tasaisesti. Itselleni yllätys oli, että tuo kakkonen eli iloisenharmaa sävytys oli vasta kakkosena :) Minua puhuttelee tällä hetkellä tuo vitonen (joka sai vähiten ääniä). Uusi koralli on tosi kaunis ja piristää jopa tuon rohkean peessin!

CAL:in perustiedot voit lukea täältä. Joka torstai Tekstiiliteollisuuden ohjesivulle ilmestyy uuden palan ohje. Huomenna 15.3. siis ensimmäinen ja vapun jälkeen viimeistellään peitto. Lankapaketissa on 1,2 kg teeteen Helmi konepestävää merinovillalankaa. Valmiin peiton koko tulee olemaan n. 100*170 cm. Toki puolikkaasta määrästä voi tehdä vauvanpeiton. Tai hankkia lankaa kerä kerrallaan. Tosin silloin jää hulppeat alennukset saamatta ;)

Kuten jo olen paljastanut - olen päässyt jo etukäteen tutustumaan Adalmina-sadun maailmaan. Epävarma epävirkkaaja tarttui vuorenkokoiseen haasteeseen, ja yllättäen huomasi virkkuun vievän mukanaan! Vai olikohan se värit tai satu? Vai kaikki yhdessä?
Soilen ohjeet ovat selkeitä ja kuvat auttavat, jos joku kohta ei ihan heti aukea. Erikoissilmukoista on koottu hyvät ohjevideot, joista ekan katsoin vasta tänä aamuna - paljon helpommalla olisin päässyt, jos olisin ENSIN katsonut videon ja vasta sitten tarttunut koukkuun. Mutta mullahan on muutenkin tapana kiivetä takapuoli edellä puuhun...Videot löydät teeteen Youtube -soittolistalta sekä Anjalinin verkkosiluilta.

Ensimmäisen koepalani virkkasin jo aikoja sitten. Varovaisesti yksivärisenä. Tuon ylläolevan virkkasin eilen. Jotenkin virkkuun kolmiulotteisuus tulee paremmin esille värikkäässä. Ja taas huomasin, että kun ensimmäisen palan virkkuu vaati pikkuisen hikeä, ähinää, puhinaa ja muutaman kirosanankin (Karvinen yhtenä alkuvuoden sunnuntaina kysyi et "Eikö sun sunnuntaisin pitäis tehdä jotain kivaa"?) niin kakkonen oli jo ihan tuttua. Kertaus on opintojen äiti - tässäkin. Kolmas menee varmsti kuin vettä vaan!
Jännittäviä aikoja eletään. Viikonloppuna meidät löytää Adalmina-lankojen (ja mallipalojen) kanssa Turun Kädetaitomessuilta osastolta C 70. Siellä jatketaan myös Rainbow-kakkukekkereitä (uusia ohjeitakin on huiviin ja ponchoon) ja huomenna puotiin pitäisi tulla kauan odotetut Pallakset ja perjantaina uusi teeteen Vauvalehti!

Messujen vuoksi Annankadun kivijalkapuotimme on suljettuna lauantaina.

Koska emme mitenkään voi kuskata messuille koko puodin valikoimaa, niin voit varmistaa saavasi juuri tarvitsemasi tuotteet tekemällä tilauksen etukäteen (perjantai-aamuun mennessä) Verkko-Anjalinille ja noutaa tavarat messuilta ilman toimituskuluja.

Tavataanko viikonloppuna messuilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!