torstai 22. maaliskuuta 2018

Adalminan helmi CAL, pala 2: Kaikkein kaunein

Punaisen haltiattaren antama helmi kiinnitettiin kultakruunuun, joka oli aina Adalminan päässä ja kasvoi hänen kanssaan. Kaikille muille kruunu oli liian iso tai liian pieni. Vuosien kuluessa Adalminasta tuli kaikkein kaunein prinsessa niin, että hänen pienet silmänsä heloittivat kuin kaksi kirkasta hopeatähteä kevätiltana ja kaikki kukkaset kasvitarhassa kumartelivat hänelle ja lausuivat: ”sinä olet meitä kauniimpi”.

Tänään julkaistiin Adalminan helmi -Calin toinen vinkki: Kaikkein kaunein.


Vihreä pala on helmikuun alkupäivillä virkkaamani harjoituskappale ja tuon värikkään tein nyt alkuviikolla.

Nyt alkaa virkkuu sujuilemaan. Innoissaan unohtaa mennä nukkumaan tai jättää töihin lähdön aamulla viime minuuttiin!

Ja kuten ennekin – kun on yhden palan saanut valmiiksi, niin seuraava samanlainen tuntuu jo ihan helpolta! Jopa niin helpolta, että unohtaa lukea ohjetta ja hyppelehtii yli kerrosten. Purkuahan siitä…
Tämä ”Kaikkein kaunein” –pala oli mielestäni paljon helpompi kuin se eka "Hyvät haltijattaret"
Vihreän palan kanssa tuskailin piilosilmukkakerroksen (krs 10) jälkeisellä kerroksella tehtäviä takapylväitä. Soilen vinkin mukaan tein piilosilmukat tosi löysää ja siten seuraavakin kerros syntyi ilman pahimpia kiroiluja ja niskajännitystä.

Saattapi silti olla, että mun peitosta tulee vaan vauvakokoinen… Siks ihan muidenkin iloksi meidän puodissa myydään nyt myös puolikasta Adalminan helmi -lankapakettia

Viime viikonlopun messuilla oli vauhtia ja vipinää. Kiva oli taas nähdä monia uusia ja myös tuttuja kasvoja! Messukyselyssä eniten ääniä Adalminan ja teetee helmi –lankojen lisäksi sai kaikki kesäsukkalangat, hyvä puikko- ja muu hilavitkutinvalikoimamme (erityisesti mainittiin Ergonomicsit ja puikkonappulat) sekä alpakkasukkalanka Tundra ja kaikki Rainbow-kakut. Kiitos kaikille palautettanne antaneille!
Salolaisille tiedoksi: Ensi keskiviikkona Kahvila Ihme&Kummassa on jokakuinen kaikille avoin kässäilta. Sielläkin on tilaisuus tutustua Adalminan ihmeelliseen maailmaan ja olen paikalla jos joku haluaa opastusta. Langat tietenkin voi hakea jo etukäteen siitä kadun toiselta puolelta ;) Kivan kässäilyn lisäksi Ihkun herkut kruunaavat kässäillan. Mulla on vähän tässä kimppavirkkuussa sellainen motto, et jos minä eli tunnettu epävirkkaaja olen osannut, niin Adalminan satuun uskaltaa tarttua kaikki muutkin. Tietenkin mielelläni opastan tarvittaessa myös puodissa päiväsaikaan!

Kolmannen palan ohjetta odotellen... "Ylpeä kaunotar" ilmestyy viikon kulutta torstaiaamuna klo 8!

Kevät on täällä! Ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen ehdin töiden jälkeen arki-iltana kotiin ja näin auringon:
Nyt ei katsota likaisia ikkunoita eikä matalalta paistavan auringon kaikenpaljastavaa pölykerrosta. Iloitaan valosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!