torstai 26. huhtikuuta 2018

Adaminan helmi CAL pienet palat 7 ja 8

Loppumetreillä ollaan! Tänään julkaistiin kahden pikkupalan ohjeet. Pala 7 on nimeltään Kultakruunu, pala 8 Köyhän tytön onnellisuus.


"Kuningas laitatti Adalminalle kultakruunun, joka sopi tarkalleen prinsessan päähän. Se oli tehty niin, että Adalminan kasvaessa myös kruunu kasvoi ja sopi yhtä hyvin kuin ennen. Mutta kaikille muille tuo ihmeellinen kruunu oli joko liian suuri tai liian pieni."


Näitä pikkupaloja oli tosi hauskaa virkkailla! Tapani mukaan tein taas sekä väreillä, että yksivärisiä. Joskus vaan se langan vaihto kertakaikkiaan unohtuu, kun on kiire seuraavalle kerrokselle!

"Adalmina oli paljon onnellisempi kaitsiessaan vuohia kuin kauneimpana
prinsessana. Nöyrän sydämen mukana tuli monta oivallista lahjaa, esimerkiksi hyvä
omatunto ja tyyni tyytyväisyys, lepo ja rauha, hyvyys ja rakkaus."

Tähänkin piti sitten tehdä yksivärisiä...
Mökilläkin piti vähän virkata. Makkarahiillosta odotellessa...
En tiedä tuntuiko näiden pikkupalojen virkkaaminen helpommalta siksi, että olen oppinut ja tottunut vai oliko mallit oikeasti helpompia kuin isojen. Jos mä olisin järjestämässä jotain mysteerivirkkuu- tai neulomissysteemiä (en ole), niin ekaksi vihjeeksi valitsisin jonkun nätin mut aika helpon. Matkan jatkuessa olis kiva mennä koko ajan vaikeampaan ja opettavaisempaan suuntaan. Lopuksi vielä palkinnoksi jotain kivaa ja helppoa. Sillä sais "koukutettua" mukaan ne vähemmän taitavatkin. Toisaalta - karkottaisko se sit ne taitavat, jotka haluaa haastaa itseään?

JOS en olis suuren suuni kanssa "joutunut" koevirkkaajaksi, niin mulla olis kyllä palat jäänyt virkkaamati. Monta kertaan olen manaillut hölmöyttäni, mutta nyt olen iloinen. Paljon olen oppinut ja kivaa on ollut.
Vielä on yhdet pikkupalat ja reunus tulossa viikon kuluttua torstaina! Myös Adalminan helmi-lankapaketit ovat tarjouksessa 3.5. asti. Ohjeethan löytyy Tekstiiliteollisuuden sivuilta, joten jos vaikka kesälomakäsityötä tai äitienpäivälahjaa miettii niin nyt on hyvä aika tarttua tarjoukseen...

Ensi torstaita odotellessa taidan virkkailla lisää näitä pikkupaloja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!