sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Estelle vol 2, risa tietsikka ja komia halo

Viikko sitten perjantaina mulle tapahtui pieni kämmi. Kässäpussi unohtui kotiin! Siis eihän siinä ollut mitään katastrofaalista tällä kertaa, koska olin menossä töihin ja siellähän on lankaa riittämiin. Tosin huivin valmistuminen siirtyi viikonloppuun.

Edellinen Estellen nuttu on päätynyt jollekin pienelle prinsessalle. Koska malli on helppo, nopea ja nätti puhumattakaan langan ihanuudesta, päätin tikutella uuden.
Puikot 3½ ja 4 mm. Lanka (sanahirviö) Sublime Baby Cashmere Merino Silk DK, menekki 107g. Ohjeen kaksi kerää ei taaskaan riittänyt. Mopsineulojalle tiedoksi - kyllä mä joskus käytän omia jämälankojani. Tämänkin aloitin edellisen nutun jämillä. Ei niitä turhaan marinoida! Söpöt napit taas naapuripuodista.
Eilen töiden jälkeen kaahasin taas mökille. Tällä kertaa kässäpussi on mukana. Tosin tähän aikaan vuodesta ei juuri kässyjä kerkii tekemään kun muutenkin on riittävästi puuhaa. Joka tapauksessa JOS se unohtuis kuten muutama vuosi sitten, niin ei olis hätäpäivää koska piironkin päällä paraatipaikalla odottelee hätävara eli Neulojan Ensiapupakkaus!
Kuulin eilen, että punkit kuolee jos kulottaa. Siispä heti saareen päästyäni yritin päästää sisäisen pikku pyromaanini valloilleen ja ryhtyä punkinkarkoituspuuhiin:
Eihän siitä mitään tullut. Märkä heinä ei pala... Yritin kohennella pahimpia heinätukkoja vähän kuivumaan ja jatkaa myöhemmin yritystä, mutta nyt sataa. Pöh.

Läppärini on viime viikkoina kuulostanut siltä, ettei sillä ole enää paljon elinaikaa jäljellä. Kantta avatessa kuului kauhea rutina ja runksutus ja virtajohdon paikan kulma irvisteli pahasti. Jotain siellä sisällä on rikki ja irti. Jokaisen tytön paras kaveri, eli ilmastointiteippikään ei pitänyt konetta kasassa, joten otettiinpa varmuuskopiot ja annoin Karviselle vapaat kädet purkaa koko laitteen ja tehdä mitä tehtävissä on...
Luottamukseni oli kovilla, vaikka ajattelin et jos tyyppi osaa purkaa ja rakentaa puhelimen, niin eiköhän tuo yhdestä tietsikastakin selviä...
Ihan pikkuisen kyllä hirvitti katsella, kun työkaluna käytettiin rautasahaa...
Näyttää tämä kuitenkin toimivan. On se vaan taitava tuo Karvis! Viime vuosina laiskahkosti blogikuvaajan hommiaan hoidellut innostui kuvaamaan eilisiltana kesken saunomisen:

Hieno halo! Eikös?

Hauskaa vappua kaikille lukijoillemme!

3 kommenttia:

 1. On niistä miehistä joskus jotain hyötyä, ja kaiketi iloakin;)
  Mahtava halo! Just oli lehdessäkin komeita haloja. Näinä aikoina kangastuksiakin saattaa nähdä. Ja sitt kesemmällä tietty.
  Iloista vappua koko konkkaronkalle.

  VastaaPoista
 2. Suloinen pienen ihmisen takki. Suloistet nuo takin napitkin.
  Aivan upea tuo halo-kuva. Harvoin on auringon ympärillä kokonainen ympyrö.
  Mukavia kulotushetkiä.

  VastaaPoista
 3. on se hyvä olla se ensiapupakkaus useammassakin paikassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!