maanantai 26. lokakuuta 2009

Ishbel


Tänään yritän olla ihan lyhytsanainenNolostunut


 


Huivi valmistunut:


 


Malli Ishbel (Ravelry-linkki)


Lanka: Sandnes Mini Palett, 83 g


Puikot: Knit Pro pyöröt 4 


Kiva pikkuhuivi. Jostain syystä mallikaaviot ei tahtoneet millään jäädä mieleen kun yritin samaan aikaan lueskella blogeja. Viimeinen kaavio syntyi perjantaina ystävän kanssa puhelimessa turisten eikä ollut mitään ongelmaa! 


Lanka on koostumukseltaan ihan sukkalankaa, mutta mielestäni se on liian löyhäkierteinen siihen tarkoitukseen. Huivilankana mitä mainioin! Väritkin liukuvat tosi kivasti. Rikoin omia ”kaavojani” tekemällä kerrankin jotain muuta kuin Revontulen vaikka mieli tekikin. Onneksi Jossu teki sen omasta langastaan (siitä jossunvärisestä) ja sitä saa nyt kaikki kansa ihailla putiikissani.Blogikissakin tarkisti työn. kuten tavallista. 


Kellonsiirtämispäivänä käytiin tihkuisessa säässä mökillä. Männäviikkojen myrskyt eivät olleet tehneet tuhojaan. Nostettiin soutuvene talviteloille, pakattiin pari kassillista tavaraa kotiin vietäväksi ja syötiin evässopat. Metsässäkin piti ihan vähän poiketa. Saalis oli laihanlainen. Ensi viikonloppuna mennään laittamaan mökki talvikuntoon. Lauantain pyhän ansioista saadaan olla perillä kokonaiset kaksi päivää ja Tassukin pääsee taas hiirimetsälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!