lauantai 10. lokakuuta 2009

Vihdoinkin!
Saan julkaista nää pari viikkoa sitten otetut kuvat. Minäkin olen liittynyt Baktus-jengiin…ku se kert on nyt in.


 


Lanka: teetee Aurea, 2 vyyhtiä eli 100 g


Puikot: 4½


 


Kuvan huivikoru on Tuomen käsialaa. Tuomen muitakin huivineuloja on saatavilla puodissani ja hän tekee koruja myös tilauksesta ottaen toiveet huomioon. Tämä kuvassa oleva on MUN IKIOMA.


Varoituksen sana heti alkuunsa. Tästä tulee varmaan piiiiitkä ja tyyylsä lankapostaus…


 


Monen viikon odottelun jälkeen tänään sain loput kahdeksan väriä tätä ihanuuslankaa.


 


50% babyalpakkaa ja 50% silkkiä. 50g vyyhdissä 125 metriä. Puikkosuositus 4 mm, 22s/10 cm. Vyötteessä kerrotaan, että lanka on taiteilijoiden käsin maalaamaa ja että mallikerta voi vaihdella vyyhdeittäin. Olen unohtanut kysyä mitä tämä käytännössä tarkoittaa…näen vaan silmissäni kuvan kahdeksasta perulaisesta taiteilijasta vierekkäin tärkeän näköisenä mustat baskerit päässään ja jokaisella pensseli ja väripaletti käsissään…maalaamassa lankaa!


 


Lanka on juuri oikea kaikkeen herkkää ihoa vasten tulevaa kuten Baktus on. Niin kauniin kiiltävää ja pehmeää… Kaikki väritikin niiin herkullisen syötävän kauniita ja tuntuu melkein yhtä ihanalta kuin Tassun turkki! 


Vaikka lanka on ihanaa, niin baktuksen neulomisessa oli tulla uskonpuute. Onhan se aika tylsää. Ilman ihanaa lankaa tästä huivista ei olisi koskaan tullut valmista. Kun samaan aikaan tikuttelin


edellisen postauksen liivireunusta niin tuli mieleen et blogin nimeksikin pitää varmaan vaihtaa ”Susun ainaoikeat Silmukat”. Onneksi tästä langasta on ainakin pari mallia julkaistu Suuressa Käsityölehdessä ja ainakin yksi huivi Kotiliedessä. Blogin nimeä en ny kuitenkaan vaihda kun Susun silmukoita joutuu silloin tällöin purkamaan eikä ne siis ole aina oikein…


 


Tänään töissä oli tavallisuudesta poikkeavan massiivinen perjantaihässäkkä kun näiden lisäksi laatikoista löytyi myös Sandnesin noroplagioinneista ensimmäinen eli minipalett superwash.


 


Neljä upeaa sävyä, 75% villaa, 20% nylonia, 100g=420m, puikkosuositus 2½-3. Vyötteissä on sukankuvia, mutta mun mielestäni tää lanka huutaa huiviksi! Tässä mulle mainio tekosyy aloittaa seuraava revontuli. Väri on tuo vihreä-turkoosi. Ihan vaan siks, että Mari valitsi harmaan ja Jossu taas tuon jossunvärisen alhaalla. Minä sen sijaan aion rikkoa rajojani ja jättää tuon lila-pinkkisävyisen kerrankin rauhaan. Jotain vaihtelua pitää munkin lepakoissa olla!


 


Tähän sarjaan on myöhemmin tulossa jatkoa eli Palett Superwash, joka on paksumpaa ja 50 g:n kerällä ja 100% villaa. Mielenkiinnolla jään odottelemaan.


 


Kun viiden jälkeen tyhjensin vielä viimeisen postipojan tuoman pikkulaatikon niin siellä oli täydennystä myös ihan aitoihin Noroihin! Aito on aina aito…


 


Ja sit ettei kukaan luule et sukkasato on täysin unohdettu…


 


Oikeanpuoleiset on tämän viikon saldo. Blogikuvaajan nimpparilahja on vaan vähän yli viikon myöhässä. Lanka jälleen Bamboo Strompegarn, puikot 2½ (Knit Pro) ja menekki 76g. Yritin tehdä vähän leveämmät Karvisen kummallisille räpylöille. Viime viikon sukat on kuvassa vaan siks, että Sukkakin uskoo, että niitä on oikeasti kahdetSilmänisku ja voin hyvällä omatunnolla kiikuttaa nää Heinälatoon.


 


Niille, jotka jaksoivat lukea loppuun asti niin palkinnoksi tulee Kympin uutisten tapaan Tassukevennys! Käytiin muutama viikko sitten Raision Ikeassa. Pitihän Tassulle tuoda tuliaisia:


 


Hiiri oli kiva hetken mutta tuo paperipussi oli paras!


 


Viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!