torstai 8. lokakuuta 2009

Työtöitä


Eileisaamun myrskysään ansiosta sain valmiiksi kaksikin hitaanpuoleisesti edistynyttä neuletta. Taas tekisi mieleni numeroida...Malli 15 Novita Syksy 2009 -lehdestä. Lankana Gjestal Bris (50% villaa, 50% soijaa, 50g=100m). Menekki kokoon M-L (tällainen tilattiin joten tein sitten puolivälistä) 359g. Puikot Knit Pro pyöröt nro 6.Langasta tykkään kuin hullu puurosta. Se on lämmin, kevyt ja mukava neuloa. Alkuperäinen mallihan oli jostain nimeltämainitsemattoman firman paljonpuhutusta langasta... Tuo malli näyttää ihan kivalta, mutta tuon reunuksen neulominen käy ihan työstä - sen verran tylsää on tikuttaa metrikaupalla ainaoikeaa!


Ja ettei kukaan vaan kuvittele et meillä pelkkää sukkasatoa kerättäis niin numero 14 on tässä:Tämä ihastuttava inhokki jakaa mielipiteitä harvinaisen paljon. Toiset tykkää ja toiset inhoaa. Enkä minäkään näitä ihan huvikseni tikuttele. Toivottavasti tämä on tilaajalleen mieleinenHymy Väri on kauniimpi luonnossa.


Lanka: Katia Big Snow Print. Koko kerä eli 200g, puikot 3. Ohjeesta poiketen lisäsin isompaan kokoon vielä 2 silmukkaa ja neuloin niin pitkään kun lankaa riitti. Vieläkin tää menee mukavasti takin alle.


Meillä on Karvisen kanssa jokasyksyinen harrastus: Käydään aina myrskyjen jälkeen terkistamassa veneiden kiinnitykset. Autokyydissä ehtii mukavasti tikutella, mutta nyt alkaa jo olla pimeää iltaisin. Seuraavaksi pitää kehitellä työn alle jotain valopuikoilla tai valokoukulla tehtävää... Harmi ettei valosukkapuikkoja ole olemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!