lauantai 16. helmikuuta 2013

Tyks Ystävänpäivän Sytomyssykampanjan päätös

Ystävänpäivän aamuna torstaina treffattiin Neulefriikki Piikun kanssa Tyksin T-sairaalan aulassa puoli yhdeksältä tasan. Molemmilla oli mukana kassia, pussia, nyssäkkää ja laatikkoa. Kaikki täynnä Tyks Ystävänpäivän Sytomyssykeräykseen tehtyjä myssyjä ja sukkia. Hissillä laskeuduimme kerroksen alaspäin osastolle 820.
Osaston aulassa osastonhoitaja Pirjon kanssa hetken ihastelimme toinen toistaan kauniimpia myssyä. Sukistakin Pirjo oli tosi mielissään. Kertoi niiden menevän kuin kuumille kiville! Kuvassa Pirjo ja Piiku ihastelevat suloisia vauvansukkia. Niin pienet olivat, että taisivat päätyä synnärille ystävänpäivän ensimmäiselle vauvalle.

Moni on kysellyt loppusaldoa, joten tässä ne tulevat: Myssyjä yhteensä 203, sukkia ja tossuja 40 paria ja 5 huiviakin! Sitä en tiedä miten paljon myssyjä on toimitettu suoraan Tyksiin.

Itse tein vielä loppumetreillä pari miehisempää myssyä. Kaksinkertaisella Mangolia-puuvillalangalla poikittain lyhennetyillä kerroksilla mallin, joka oli Modassa joskus viime keväänä:
Menekki 108g. Sitä voi käyttää myös hauskasti tonttumallisena:
Ja jotta tällekin kuukaudelle saisin muutaman metrin lisää myös virkattuihin niin kokeilin loppulangoista lippistä:
Malli olikin tosi kiva ja jopa minä osasin sen virkata. Sama lanka, kuin edellä ja edelleen kaksinkertaisena. Koukko 3,5mm ja menekki 97g. Torstaiaamuna just ennen lähtöä virkkasin viimeisen kerroksen.

Tämä "sytomyssymuistutuskampanja" on tällä erää päättynyt, mutta myssyjä saa tehdä ja toimittaa edelleen. Tarve on jatkuva! 
Kiitoskukkanen kaikille teille, jotka olitte mukana kampanjassa!

7 kommenttia:

 1. tekin olitte tosi reipaita :-))

  Minulla on just tällä hetkellä samanlainen myssy puikoilla, se Tychuspipo tarkoitan. Kauniit värit.

  VastaaPoista
 2. neuloo mopsien kanssa16. helmikuuta 2013 klo 19.26

  Kiitos itsellesi, että jälleen olit primus motorina ja innostit meitä ja toimit lankanaisena!

  VastaaPoista
 3. Hyvä "saalis" teilläkin! Otetaanko ensi vuonna uussiksi? Vaikka nyt on kyllä naatti olo, mutta eiköhän se ole ohimenevää.

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas mukavasta seurasta kampanjan merkeissä! Kivoja nää on, mutta tällä hetkellä 'ei koskaan enää', eiks vaan? vuosi aikaa taas ystävänpäiväkampanjaan.... :)

  VastaaPoista
 5. Upeaa et löytyy aina innokkaita tikuttajia vuodesta toiseen ja tietty myös Teitä, jotka hoidatte nää juoksevat asiat. Susu aivan loistava saldo:))

  VastaaPoista
 6. Kivoja myssyjä! Onnittelut hyvästä tuloksesta ja ensi vuonna taas uudestaan.:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!