sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Myrskybongausta

Säätiedoitus piti paikkaaansa. Myrsky tuli tännekin. Aamulla jopa täällä kotirannassa oli vaahtopäitä. Ja mahtava aurinkoinen päivä.
Tassu bongaili myrskyä omalta vartiopaikaltaan:

Lähdettiin bongaamaan myrskyä isommille vesille:
Ruissalon Kuuvannokasta oli hieno näkymä Airistolle.
Niin kirkkahasti kirkkahasti kimmeltää tuo ulappa Airiston... Airisto Rajakarin suuntaan
Myrskyluodon Susu. Ilma toppatakkia vois kuvitella et on kesä...
Näin lumista meillä täällä Turussa on 8. päivä helmikuuta... "Lapissa kaikki kukkii nopeasti" muuntui muotoon "Turussa lumet häipyy nopeasti".
Aurinko loi säteitään hienoon keloon.
Pieni polku metsän halki vie...
Joskus täälläkin on ollut upea huvila. Jäljellä vain kivijalkaa ja valtava roro.

Kotiin palattua oli pakko siivota jääkaappi. Onneksi oli apulainen:

Tuuli oli jo vähän laantunut. Karvinen otti fleksin esille ja Tassu unohti samantien siivoushommat.  Iskä mennään jo ulos!

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja missä lumi on?

  VastaaPoista
 2. Ei oo tottakaan, missä teillä on lumet piilotettuna. Meillä on lunta enemmän kuin monena muuna vuotena. Myrsky sentään molemmilla, meillä lumet vaan pöllysi katolla ja männyn-neulaset lenteli.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia, mutta missä lumI? Meidän pihassakin on hanget korkeat nietokset, kun mies on selkä vääränä tehnyt lumitöitä.

  VastaaPoista
 4. neuloo mopsien kanssa9. helmikuuta 2015 klo 15.14

  Olin joka kuvan alle painamassa Tykkään kauheasti-nappia, mutta ei oltukaan naamarikirjassa. Ulappa Airiston on huikean hieno väriltään, vuodenajasta ja säästä riippumatta.
  Oliko pari-kolme talvea sitten niin, että me täällä etelässä tai lounaassa kamppailtiin lumihelvetissä, kun hanget olivat miehen korkuisia ja lisää satoi harva se päivä. No nyt ei sitä juurikaan ole, tai oikeastaan meillä Salossa on, Turussa ei niinkään.

  VastaaPoista
 5. Eipä sitä lunta näy todellakaan olevan, mihin lie teidän lumi toimitettu. ;) Mutta merikuvat ihania.

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia.Ruissalo on hieno paikka.Täällä maalla,Maskussa on lunta,noita lumitöitäkin on saanut tehdä.Huomenna tuun viimein käymään lankakaupassa ja tuon sytosmyssyt.Nähdään.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. On täällä sentään jäätä! Polku parkkipaikalta tuonne merenrantaan oli peililiukas...
  Tervetulua Nittuli! Kiva tavata nokitusten ja kiva kun oot mukana myssyilemässä. Piti oikein pestä näyteikkunakin, et varmasti löydät perille:) Toinen syy on et kevätaurinko paistaa kirkkalta taivaalta ja täällä on 7 astetta plussaa... Taidan jo luopua talven odottelusta!

  VastaaPoista
 9. Ohhoh, hiihtohommat menisi teillä ihan vesihiihdoksi! Tarkasti katsoen löysin kuvista ehkä yhden lumipallollisen verran lunta :-D
  Vaan kyllä on komiat vahtimaisemat Herra Tassun vartiotornista. Ja oli pakko räkättää ääneen sun jääkaapin vihanneslaatikon sisältöä. Ihana, niin tyypillistä toimintaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!