lauantai 30. joulukuuta 2017

Hyvää uutta vuotta 2018!

Sainpa sittenkin sen puolimaratonin lankaa kulutettua tänäkin vuonna!

Karvis tapanina ehdotti, että jos lasketaan kaikki keskeneräisetkin mukaan niin...
Samaan aikaan kun KAIKKI MUUT alkoivat virkkaamaan Kalevalapeittoa, niin minä tartuin koukkuun ja aloin Rowanin Felted tweedistä Lisa Richardsonin peittoCALlia toetuttamaan. Keskenhän se jäi ja kesken on vieläkin.. Kalevalapeitostahan tein vaan ekan ruudun ja totesin et ei oo mun juttu.

Alkuinnostus oli valtava, mutta sitten tuli kaikkea muuta. Messuja, muuta hommaa, uusia lankoja puotiin ym ym seliseliä. Tuntui hankalalta asennoitua virkkuuseen kun ohjeen kielikin oli engelskaa. Joulupäivän iltana rauhoituin soffalle ja päätin ottaa itteäni niskasta kii, kaivaa vaatehuoneen perukoille joulusiivouksen aikana kätketyn projektisäkkini ja taas virkkuu vei mukanaan!
Jopa niin et lanka loppui kesken ja oli kauhea kiire joulun jälkeen töihin hakemaan lisää lankaa, jotta pääsen jatkamaan!
 Kolme vihjettä on vielä virkkaamatta ja teen uudenvuodenlupauksen, et tää peitto tulee vielä valmiiksi! Tällä hetkellä lankaa siihen on mennyt 450g. Pakkohan se on valmiiksi tehdä koska Tassu siitä noin kovin tykkää... Eilisiltana mietittiin et mihin me mennään nukkumaan, kun Tassu peittoineen oli levällään sängyn päällä eikä suostunut liikahtamaan mihinkään! Siispä tartuttiin peiton kulmiin ja siirrettiin koko paketti sellaisenaan olkkarin puolelle sohvalle. Yöllä kolmelta vielä paketti oli kasassa samassa paikassa 😊

Joululahjaksi sain Piikulta huiviohjeen, jota olen kuolannut kesästä lähtien. Ja päätin et kerrankin teen jotain itselleni hattuhyllyllä kissapiilossa olevista messuhankinnoistani. En edes malttanut odottaa aattoon, vaikka kyseessä olikin joululahjaohje vaan jo aatonaattona aloitin. Malli oli niin kiva, etten millään olis malttanut pitää taukoja ja langat tietenkin ihania.
Malli Summa Stripes Shawl (ihanaa - suomeksi), keltainen lanka Rosy Green Wool Cheeky merino joy ja lila Madelintosh Tosh merino light. Nelosen puikoilla tikuttelin ja lankaa kului yhteensä 300 metriä. Koukuttava malli ja toinen on jo puikoilla!
Lahjasukat on kaikkest parhaat! Mopsien kanssahan ei neulota sukkia ei. Vaan kuinkas on käynytkään? Kun sukkapuikot viimein osuivat rouvan käteen niin sukkaa pukkaa solkenaan ja yli oman tarpeen. Nyt The Lankakaupassakin töpsötellään lämpimin varpain:
Keltaiset on Idan varpaat ja pinkit mun. Kahteen kertaan meidät on yllätetty totaalisesti! Kiitos!

Tässä vielä vuoden viimeiset metrit yhteiskuvassa:
Neulottua ja virkattua lankaa on kulunut vuoden 2017 aikana 21997 metriä!

Nyt on aika kiittää kuluneesta vuodesta toivottaa kaikille lukijoillemme 
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018!


4 kommenttia:

 1. Wau! Oot itselles neulonu ihanista langoista! Hyvä hyvä!
  Makoisaa uutta vuotta!
  (Siis niinku makoisat löylyt tai jotain sellaista makoista.)

  VastaaPoista
 2. neuloo mopsien kanssa31. joulukuuta 2017 klo 10.47

  Hyvää ja värikästä ja villaisaa uutta vuotta sinulle, Karviselle ja Tassulle!

  Onni on yllättää ystävä, :)

  VastaaPoista
 3. Mukavia loppuvuoden käsitöitä. Huimasti olet lankaa kuluttanut. Voisin huvikseni ensi vuonna laskea itsekin kulutetut lankametrit. Tassulle paljon rapsutuksia ja terveisiä Kanelilta. Paljon lankametrejä ja käsityöniloa tulevaankin vuoteen.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanan huivin olet tehnyt itsellesi! Väritkin kauniit. Ihailin jo sitä Piikun huivia, mutta kun ohje on lontoota, niin en viitsi innostua.
  Ja taas harkitsen, pitäisikö minun siirtyä langankulutuksen seuraamisessa garmmoista metreihin. Mutta siihen se taitaa kilpistyä, että kun on niin paljon vyötteettömiä jämiä, niin menisi arvailuksi. Taidan pysyä grammoissa. :D
  Oikein hyvää uutta vuotta ja nautinnollisia käsityöjuttuja! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!