keskiviikko 21. toukokuuta 2014

SynttärilahjojaEi siit ol ku vähän yli kuukaus ku (nykyisin tosi laiskal) Blogikuvaaja - Karvisel oli synttärit. Ja ny jo on valmista! Ei meil niin kiire näiden lahjojen kans oo ennenkää ollu. Usein jo saman vuoden aikana valmistuu!

Siis ohkast työsukkaa olis ollu tarvis. Oletin et jälleen kerran taas karvismaiseen tyyliin ”huomiota herättämättömän väristä”. Kaikki sukankutojat tietää et sen väristä perussukkaa on äärettömän tylsää tikutella. Tälläpä kertaa Karvis pisti elämän vallan risaiseksi: Ihan itse valitsi värit kerran käydessään puodissa työpäivän jälkeen. No kyllähän ankeanharmaan perussukan tikuttelee, kun lopussa on iloista tiedossa:
En hetkeäkään uskonut Karvisen oikeasti käyttävän lahjasukkiaan töissä. Vaatimalla vaadin todistusaineistoa. Kuvan piti olla jonkun muun ottama ja eilen sellainen tuli kuvaviestinä puhelimeen:
Ruokapöydässä todistetusti otettu! Naaman leikkasin pois mutta näyttää siltä ettei ihan tylsä lounashetki pojilla ollut…
Harmaa lanka Austerman Step ja oranssi (sen piti näkyä työsandaalien kärjestä) Sandnes Sisu. Puikot 2,5 mm KnitPro 15 cm sukkikset ja lankojen menekki yhteensä 74 g. Ja taas yritin tehdä oikean muotoisen sukan Karvisjalkaan eli kantalappua reilusti pidemmäksi (lisäsin myös reunoihin yhden silmukan) ja kantakavennuksia venyttelin melkein kärkikavennuksiin asti. 

Vanhenin minäkin sit viikonloppuna. Mut emmää ny niin vanha ol ku Karvis. Ja sitä paitsi mun mielestä mun synttäreinä pitäis antaa lahjoja mun vanhemmille eikä mulle. Ei mulla ittelläni ol osaa eikä arpaa siihen asiaan et oon sattunu syntymään. Joka tapauksessa oli mukavaa ku moni muisti. Kiitokset!

Lahjojakin sain:
Ku en oo mikään kukkaihminen niin kerrankin sain mieleisen kukkakimpun: Siinä kukoisti mun lempisuklaat eli Fazerin Siniset! Eihän kuvasta ollenkaan näe, et aika moni karkki on jo päätynyt parempiin suihin? Ja ihan oikeaa suklaata eikä mitään terveystummaasuklaata, josta en ollenkaan tykkää vaiks olis kuinka terveellistä ja muodikasta!

Hieno ranskalainen viini oli kiedottu pompulalankaan. Pompulanagasta pitää neuloa ensin kluutu ja sen jälkeen vasta saan avata pullon. Kluutu siks et kuitenkin läträän viiniä jonnekin ja pompula on paras siivousliina. Pullo on vielä korkkaamati koska a) kluutu on neulomatta ja b) lahjaviinin avaaminen tarvii aina SPECIAL tilaisuuden! Kiitos Mopsien kanssa neuloja – parhaat naurut tuli täst.

Dumlepussukka on hämäystä. Yhtään suklaata en saanut syödä vaan Piiku oli värvännyt tyttärensä poikaystävineen syömään karkit. Minä sain uuden hienon kässypussukan, johon päätyi heti pari kerää mustaa pellavaa (ehkäpä jo huomenna kerron niistä lisää). Pussin synnystä voitte lukea täältä. Kiitos!

Kaikki lahjat on kivoja, mut varmaan kaikkein eniten mieltä lämmittää uusi heino kaulakoruni! Siinä on väri joka lähtöön, joten se sopii ihan joka ikisen nutun ja teepaidan kaveriksi! Ja sen tekijä on taitava pikkukaveri, josta tykkään yhtä kamalasti ku korusta! Kiitos, hali, pusi ja MIAU!

Vanhenemisen johdosta sain myös komean tiploomin. Näyttää siltä, ettei tämä nyt niin vakava asia sit ole. Olen tiploomin mukaan lankahullu ja cychenewä cepposten tekoon. Tosin myös illiteraatti ja miltei idiootti mut kans mieleltään hyväntuuline ja wilckax… Jotta kiitokset Ida-Marialle ja Turun raatille. kaupungin porvarien ynnä cäsityöläisten representantille! Jos mä vaikka joskus unohdan olla tollanen ni nyt tää on seinällä muistuttamassa!

Karvis ei sit muistanu mun synttäreit. Mut eihän meillä tunnetusti näitten juttujen kans mikään kiire ol ennekään ollu…

5 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon , vaikakin näin jälkijättösesti ♥
  Millonkas miehet muka on synttäreitä muistaneet, hyvä jos muistavat edes joulun olemassa olon =D

  VastaaPoista
 2. Jos Karvis vaikka sitten kuukauden päästä muistaisi ja antaisi lahjaksi jotain herkkää ja naisellista kuten hiomakoneen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulemma"tarttisin" uuden akkuporakoneen...

   Poista
 3. Myähäisonnittelut molemmille!
  Iha hyvä, etä kluuttu pitää tehä ennen pullon korkkaamista. Toisessa järjestyksessä kluutusta vois tulla kohtuullisen mielenkiintoinen :-)

  VastaaPoista
 4. Ehkä se Susu kummiskin on jo sun ansiota, että olet elänyt noin pitkään....
  onnea siis vielä, ja piäpä lippu korkeella!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!