torstai 15. toukokuuta 2014

Sadan tonnin bileet eli Hullun Halpa LauantaiViime viikol yks aamu mä huomasin et tääl blogis on käyty melkein 100000 kertaa. Nyt jo yli.  Se tuntuu aika hurjalta määrältä lukijoita vaiks en kyllä yhtään tiedä muiden blogien kävijämääristä. Kun summaa vielä vanhan rakkaan Vuodatus- Susun Silmukoiden kävijämäärän niin siitä tulee jotain kolme ja puol sataa tuhatta!

Sit aamulla töihin ajaessa ajattelin et kai sitä ny jonkunlaiset bileet pitää järjestää… Työmatkoilla kuuntelen melkein aina Radio Suomen kanavaa (siellä ei ole mainoksia). Uutisis kerrottiin just jostain bloggaajast, jolla on kymppitonni lukijoita VIIKOSSA! Joten se niistä bileistä sitte…
Minä oon blogannu jotain seittemän vuotta joten täällä käy puolet siit kymppitonnist KUUKAUDESSA. Samas uutises sit puhuttiin bloggareiden saamist lahjuksist. Niist pitää sit verottajal ilmoittaa. Pitääks mun ny ilmoittaa verokarhul et sain teeteen lähetyksen mukana viime viikolla kolme eriväristä  50 g:n kerää vyötteetöntä raidallista sukkalankaa?

Viikon asiaa pähkäilyäni olen edelleen sitä mieltä et sata tonnia on huima määrä

KIITOS kaikille lukijoille. Kommenteista spesiaalikiitos!

Vaikka blogin nimi viittaa kässyihin, niin ihan muutahan täällä on. Blogikissan seikkailut ja tietenkin mökkihöperyys on ainakin tässä vaiheessa vuotta ne pääaiheet. Ja ollaanhan me tosi trendikkäitä – Kotilieden artikkelin mukaan jopa viisaita:
No kyl ny kuitenkin piti pistää elämä risaiseks. Blogiarvontaa ei pidetä, mut The Lankakaupassa on ens lauantaina Ihan Pähkä Hullun Halpa Lauantai! Facebookissa voi lukea lisää tapahtumasta (eikä sun tarvii olla itte facebookissa vaan pääset kurkkimaan klikkaamalla TÄSTÄ linkistä).


Salossa on ens lauantaina hurjan monta muutakin tapahtumaa, joten sinne kannattaa lähteä kauempaakin ja isolla porukalla. Jos et itse pääse niin vinkkaa kaverille!

Neulonutkin oon. Tää valmistui eilen alkuillasta. Kuvassa ”tekeytymässä”. Asiakkaalle on menossa tämä pitsibolero. Myöhemmin parempaa kuvaa ja muutakin speksiä lupan ma.

Tervetuloa Hulluttelemaan Saloon Annankadulle lauantaina!

6 kommenttia:

 1. On kyllä aika huikee kävijämäärä! Turkkusesta olis voinutkin tulla Annankadulle hulluttelemaan mutta lauantai menee nyt Jyväskylässä

  VastaaPoista
 2. neuloo mopsien kanssa15. toukokuuta 2014 klo 8.44

  Hieno saavutus sinulta! Olisin kyllä mieltä, että jos blogissasi olisi pelkkiä lankoja, käsitöitä, sukkia, nuttuja ym. niin yleinen kiinnostus ei yltäisi noihin määriin. Just jutut Tassusta (peukku ylös) , mökkeilystä (peukku alas) ja muustakin tekee sen, että lukijoita kiinnostaa ja meitä, jotka livenä sinua näemme ja The Lankakaupassa käymme, huvittaa silti kurkata, mitä Susumaailmaan kuuluu. Kiitos kutsusta, poiketaan, vaikken mitään aio ostaakaan :) !

  VastaaPoista
 3. Kyllä 100 000 on mahtava luku, onnittelut,
  Ehdottomasti nuo lankakerät pitää ilmoittaa verottajalle ja laittaa vielä epäily, että josko olisivat ihan akryyliä kun vyöte puuttuu. Laita myös pätkä lankaa hiplattavaksi.
  Savosta on Saloon vähän liian pitkä matka, mutta olen lauantaina hengessä mukana.

  VastaaPoista
 4. On toi huima luku...,mut kyll on mukavat sivutkin.Kauniita kuvia ja hauskasti kirjotetut jutut,lähes päivittäin katson...ja silloin tällöin kommentoinkin ;)
  Kiitos Susu.

  VastaaPoista
 5. Johan sinä karkasit ensimetreillä minulta vaikka ollaan blogien kanssa samanikäisiä. Sinä osaat kirjoittaa niin hersyvästi ja tuo Tassu saa huomiota komeutensa vuoksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!